Hídfoglalók

2022. július 22. 21:04

Ennek a hídfoglalásdinak most már semmi köze a kormány egyes intézkedéseivel kapcsolatos állampolgári elégedetlenséghez.

2022. július 22. 21:04
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

„Hídfoglalók

Ennek a hídfoglalásdinak most már semmi köze a kormány egyes intézkedéseivel kapcsolatos állampolgári elégedetlenséghez, vagy éppen tiltakozáshoz. Ez most már egy teljesen komolytalan kormánybuktatási kísérletsorozat, aminek egyetlen valódi eredménye, hogy szívatja a fővárosi autósokat.

Budapesten bármikor, bármilyen okkal vagy ürüggyel összerántható egy-kétezres kormányellenes demonstráció. Ha a szervezők nagyon nekidurálják magukat, a szűken félmillió aktív ellenzéki szavazónak akár az 1-2 százalékát, 5-10 ezer embert is utcára tudják vinni. Ebből azonban közvéleményváltozás nem lesz, a tüntetéseken évek óta ugyanazok mondják ugyanazt ugyanazoknak.

Az ellenzéknek egy fontos közéleti fejleményt meg kellene értenie: a Fidesz-kormány az elmúlt tizenkét évben hatalmas bizalmi tőkét halmozott fel, és ez a tőke most kamatozik. Sokaknak vannak rossz érzéseik, de a többségnek esze ágában sincs kormányváltást szorgalmazni. Az őszi rezsiszámlák megérkezésekor sem lesz. Erre az ellenzékre a többség soha nem bízná az ország vezetését.”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2022. július 23. 13:04
Lehet,hogy az eztnekik megengedésével arramegyki a játék,ami a gy,f.elnemítéltetésével,börtönbe nemjuttatásával,mert ez azért rendesenhozott a konyhára lsd.4.2/3-ad. Az csak reméljük,hogy a mostmindeztelszenvedő,őket anyázó közlekedninemtudók ezt se felejtik elha majd a választáson erresorkerül....
puszt
2022. július 23. 10:30
Nem, te fasz... semmi köze...
Pelso j.
2022. július 23. 10:09
Gábor, a hídfoglalásnak ma tényleg nincs jelentősége. A kormány egyes intézkedéseivel kapcsolatos állampolgári reakciók majd ősszel jönnek. Majd akkor....
Za-za
2022. július 23. 09:39
Ezek a lézengők szerencsére a Fidesz hasznos idiótái. A forgalom korlátozásával csak feldühítik a lakosságot...szóval gyűlnek a Fidesz szavazók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!