Megadja: Híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk „kellően felvilágosulttá és haladóvá” (VIDEÓ)

2022. július 03. 11:11

A Kontra publicistája egy videóban idézte fel, hogy „miként járultak” hozzá a híres emberek és jogvédők ahhoz, hogy „jobb emberekké váljunk”.

2022. július 03. 11:11
null

Az összeállítás elején Megadja Gábor többek között felidézte a DK elnökének, Gyurcsány Ferencnek azt a 2021 áprilisában, a parlamentben elhangzott beszédét is, amelyben megfenyegette a kormányoldal képviselőit, hogy 2022-ben, a vesztes választást követően „nem lesz kegyelem, el fogják önöket vinni!”. De az a 2020 augusztusában tett kijelentése is előkerült, amelyben arról értekezett, hogy 

„Hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek”

A publicista ezt követően leszögezte, hogy „hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek” majd azzal folytatta, hogyha ők nem lennének, akkor „a politikusok gátlástalanul manipulálni tudnának minket”.

Majd olyan példákat hozott, hogy többek között Nagy Zsoltnak és Gulyás Mártonnak, a Partizán műsorvezetőjének köszönhetőn döbbentek rá sokan, hogy „valójában rasszisták” vagy elutasítóak a melegekkel szemben.

Megadja azt is megjegyezte, hogy ők valamennyien

Gondolatait végül azzal zárta, hogy „híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk kellően felvilágosulttá és haladóvá”.

A videót alább tekinthetik meg:

 

”Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. július 04. 20:58
Oké. Nem tudtam, hogy ki lehet, ez a Nagy Zsolt, és hogy ő valaki. Mármint nekem Nagy Zsolt egy futballista. De ez a Nagy Zsolt láthatóan másvalaki. Olyan Más.
Vakfolt
2022. július 04. 13:38
"Jó emberek vagytok!" Jó reggelt, hazudta Gyurcsány Klára.
szürkeSzarvas
2022. július 04. 13:31
Mindez arra példa-hogy a gyűlöletzsidaink világát (és kapcsolt részeit,megvett szolgáikat stb) ugyanaz a gyilkos(!) indulat mozgatja,amiként az 1919 -es ("zsidó puccs"-ahogy La Rochelle-ban 1 ottani fr.töritanártol hallottam) résztvevőit. Olyanok,mint a Bourbonok-akik Napoléon után visszajőve "semmit sem tanultak,és semmit sem felejtettek(!)")
amca
2022. július 04. 12:32
Fahreinheit,451 fok. Film ,a fiataloknak. Van új a nap alatt ? Mennyit fizet ezért schwartzgyuri?? Ha jól fizet,magam is elmék. 2000 USD Ez a minimum igényem. Havonta. Életem végéig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!