Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán

2020. augusztus 01. 11:54

Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

2020. augusztus 01. 11:54
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot. Így van ez rendjén. Higgadtan, racionálisan, szárazon. Akik meg még egyensúlyoznak: ideje magatokra találni, felébredni, élni! Vagy küzdetek a hazaért, vagy cinkosok lesztek. Vagy-vagy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 483 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2020. augusztus 03. 16:26
Csak most olvasom e rövid bejegyzést... a haza=Gyurcsány??? Ide jutottunk? Az ilyen Gyurcsány-posztokat is oda kellene tenni a nyugati média (meg a magyar baloldali média) minden nagyra tartott mestere elé: ezt akarjátok? Ekkora gyűlölettel tele élni?
makapaka2
2020. augusztus 03. 11:27
Ennek a degenerált Fletónak hiányzik a gyilkolás, amit kommunista őseik még megtehettek.
akiaki
2020. augusztus 03. 00:06
ez a suttyó, vadparaszt, vérkomcsi, azt se tudja mi az a színház!
atila68
2020. augusztus 02. 20:30
Érdemes a facebookon bejelenteni ezt a "társadalmi csoport" elleni "gyűlöletbeszédet". Minél többen, annál jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!