Háborús Kutatóintézet: Az oroszok már a jövő héten teljesen elfoglalhatják Szeverodonyecket

2022. június 21. 10:12

A csapatmozgásokról térképet is közöltek.

2022. június 21. 10:12
null

„Az Orosz Föderáció már a jövő héten teljesen elfoglalhatják Szeverodonyecket” – idézte a Háborús Kutatóintézet megállapítását egy, az ukrán háború történéseiről beszámoló Twitter-oldal, az Ukraine News Live.

A bejegyzésben kitértek arra is, hogy az ellenség az Ukrajnából érkező gabonaexport blokádját használja fel, hogy rávegye a Nyugatot a szankciók enyhítésére.

A csapatmozgásokról egy térképet is csatoltak a bejegyzésükhöz.

Nyitóképen egy ukrán katona egy szeverodonecki lőállásban. Fotó: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóiroda/Olekszandr Ratusnyak

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. június 21. 19:00
1. A támadás időpontja (február) is arra utalt, hogy NEM elsődleges a gyors győzelem. Van 7-8 hónapjuk a hidegek megérkeztéig - és akkor az EU már másképpen fogja érezni magát. Fél évig pörgő infláció, energiahiány + a hideg beállta. Tél tábornok mindig az oroszokkal van. 2. a gabonaszállításokkal meg elmennek a p--ába. Tankokat, lőszert, járműveket szerelvényszámra tudnak szállítani, visszafele meg üresen mennek a vagonok? Rakjanak fel már rá néhány zsákot.
Szuper
2022. június 21. 12:23
Szerintem az idén itt (is) elmarad a prájd? Valakinek más vélemény??? :-))))))))))
Szuper
2022. június 21. 11:38
Az oroszok tudják és teszik a dolgukat!
Gombóc XVI. Artúr
2022. június 21. 11:29
Mondjuk ahhoz képest, hogy Putyin cár elvtárs csak néhány nappal számolt, a háború már több mint 100 napja tart és az ukránok még mindig ellenállnak a világ egyik legnagyobb hadseregének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!