Ukrán közlés: A búzamezőket ágyúzzák az oroszok (videó)

2022. június 11. 19:13

Az ukrán elnöki hivatal vezetője szerint az Orosz Föderáció megpróbálja megismételni a Holodomort.

2022. június 11. 19:13
null

Megrázó felvételek kezdtek terjedni a hétvégén a közösségi oldalakon. A videókon égő ukrán búzamezőket láthatunk.

„Az Orosz Föderáció megpróbálja megismételni a Holodomort Ukrajnában. A megszállók gyújtólövedékekkel ágyúzzák az ukrán búzamezőket” – írta Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője Telegramon.

Lesz búzánk? Lesz lisztünk?

Ahogy arról a Mandiner korábban is beszámolt, a világ számos térségében alakulhat ki óriási élelmiszerhiány az orosz-ukrán háború miatt. Franciaország pedig nemrég bejelentette, hogy kész segíteni az ukrajnai gabonaexport helyreállításában.

Az égő búzamezőkről készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2022. június 15. 17:16
Ahham, ha ég a búzamező, kórház, atomerőmű, kisnyuszi akkor az oroszok bombáztak, viszont ha tankok égnek, katonák és ágyuk, akkor azokat az ukik pusztították el ... Értem én ...
masikhozzaszolo
2022. június 12. 10:45
Olvasom, hogy tüntettek a tanárok. Én még akkor jártam az iskolába, mikor tanították a Grófi szérűn-t. Orosz agarak is vannak? Vagy most az a lőtéri kutya? Grófok biztosan.
Gyzoltan
2022. június 12. 08:41
Kik olthatják, kísérlik meg oltani a tűzet? -erre a videó nem ad választ... Netán éppen oroszok oltanak?
Lami66
2022. június 12. 08:38
Orosz katona beszél a parancsnokával: Parancsnok úr, 10x-es túlerőben vagyunk az ukránokhoz képest Annyi a lőszerünk, hogy már nem tudjuk mire lőjünk! Katona! Ne mondjon ilyet! Annyi az ukrán ellenség, mint a búza! Értettem parancsnok úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!