Emberi ésszel szinte felfoghatatlan a pusztítás Szeverodonyeck térségében (videó)

2022. június 03. 22:35

A közösségi médiában több fotó és videó is kering arról, hogy a heves harcok milyen károkat okoztak a régióban.

2022. június 03. 22:35
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, még mindig heves harcok dúlnak Szeverodonyeck térségében is. A közösségi médiába több videó és fotó is feltűnt, amelyeken látszik, hogy az elmúlt időszak heves összecsapásai milyen rombolást vittek véghez.

Az alábbi felvételen az látható, ahogy a Szabad Európa Rádió stábja átkel az ukrán erőkkel egy hídon Szeverodonyeck felé:

Közben az ukrán katasztrófavédelem egy olyan fotót tett közzé a napokban a Twitteren, amelyen azon utolsó hidak egyik látható, amely használható állapotban maradt Licsianszk és Szeverodonyeck között.

Nyitókép: Twitter-fotó

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. június 04. 22:27
És majd az ukránok megmondják, mikor lesz béke
Vidėken újrakezdő
2022. június 04. 11:07
Köszönjétek meg a tengerentúli haveroknak.
remi
2022. június 04. 10:20
Nincs ezeken a fotókon, videókon semmi különös. Az ukrán haccsereg szervezetten menekül amerre lát az egyetlen még járható, de az orosz tüzérség által belőtt úton és hídon. A szervezett visszavonulás az úgy egy hete már nem opció, a táncosbohóc megint feláldozott több ezer katonát, gyakorlatilag PR célokból. De sebaj, hamarosan megérkezik A csodafegyver (mind a 4 darab HIMARS), pár hét, vagy inkább hónap alatt ki is képeznek rá embereket és majd akkor. Amúgy demens dzsó már elkezdte belengetni a dolog végét, "Biden szerint Ukrajnán múlik, átenged-e területet az oroszoknak", vagyis a színfalak mögött lassan kiegyeznek a ruszkikkal, a táncosbohóc mehet a levesbe. De ennek még kell idő, addig még sok halott lesz.
A közösség tagjaként
2022. június 04. 09:59
Egy dolog az a pusztítás amit fegyverekkel , végeznek, de sokkal nagyobb károkat lehet okozni más, nem fegyveres bevakozással! Ennek az országnak sem így kellene kinéznie , ha nem az kurva mszmp és nem azok lettek volna hatalmon akik most IS ott vannak , és készülnek az utolsó kegyelemdöfésre! Az elmulasztott haszon is veszteség oldalra könyvelendő! És ami fejlődés és jólétbeli elmaradás ért minket 1945-1990, illetve 2002-2010 ezek miatt a fattyú selejtes szadista véglények miatt ahhoz képest az ukrán háború csak szellentés a szélviharban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!