Orosz külügyminiszter-helyettes: Az USA a tűzzel játszik

2022. június 18. 20:24

A közvetlen nyugati beavatkozás messzemenő és súlyos következményekkel járna az orosz politikus szerint.

2022. június 18. 20:24
null

Washington továbbra is a tűzzel játszik Ukrajna ügyében, miközben Oroszország a legnagyobb óvatosságra és visszafogottságra szólítja fel a Nyugatot – mondta Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes szerdán a Rosszija-1 tévécsatornának, számolt be a TASZSZ.

A diplomata elmondta: „a Nyugatnak nem marad más, mint álhíreket gyártani, vagy megpróbálni eltorzítani a komplex valóságot saját geopolitikai elképzelései és preferenciái javára”.  

Szergej Rjabkov szerint most van itt az ideje, hogy a Nyugat a legnagyobb óvatosságot tanúsítsa, és

tartózkodjon mindenféle súlyosbítástól, valamint attól, hogy fegyverekkel árassza el a kijevi rezsimet.

„Az USA a tűzzel játszik”

„Ennek ellenére az USA továbbra is a tűzzel játszik, ez veszélyes. Most van itt az ideje, hogy a Nyugat a legnagyobb óvatosságot tanúsítsa, és tartózkodjon mindenféle súlyosbítástól, valamint attól, hogy fegyverekkel árassza el a kijevi rezsimet, különösen destabilizáló fegyverekkel, és különösen azokkal a HIMARS rakétatüzérségi rendszerekkel” – jelentette ki.  

„Ez teljesen hamis állítás. Ezek megint csak ügyetlen érvek, amelyeknek semmi közük a valósághoz. Pedig már megszokhattuk, hogy a Nyugatnak nem marad más, mint álhíreket gyártani, vagy megpróbálni eltorzítani a komplex valóságot saját geopolitikai elképzelései és preferenciái javára. Ez az élet normája. Különösen érezhető ez a médiában” – idézi a TASZSZ.  

„Súlyos következmények”

Kiemelte: „Természetesen többször figyelmeztettük az USA által vezetett nyugatbarát elemeket, hogy a közvetlen beavatkozásra irányuló feltételezett kísérleteiknek

Politikai vezetésünk, az elnök, katonai vezetőink és a külügyminiszter többször is kitért erre a témára. Úgy gondolom, hogy a figyelmeztetések végül is meghallgatásra találtak. Remélem, hogy figyelembe veszik őket”.

Nyitókép: Sergey Otroshko / Photohost agency brics-russia202 / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. június 19. 10:07
Ne Ukrajnával foglalkozzatok, hanem az USA-nak egy atomot!
Dezsőke
2022. június 19. 09:16
békét
Gyzoltan
2022. június 19. 06:32
"Orosz külügyminiszter-helyettes: Az USA a tűzzel játszik" Ezt az embert vagy félretájékoztatták, vagy ködösít! Benne van a politikában és így tudhatná a nyilvánvalót... Az USAQ-nak, csak úgy mint Ukrajnának, nincs, nem is lehet, önálló akarata! -hogy mit akarhat, azt kirekesztően a zsidóság sajátította ki már az I. Világháború folyamán, ők közlik, az egyre inkább sajnálatra méltó USAQ-val! Így helyesen: Az USAQ-t a tűzzel játszatják!
confitür
2022. június 19. 04:29
Itt van az ideje annak,hogy néhány nagy erejű bomba a Wall Streeten lépjen működésbe. Az amerikaiak kiprovokálták ezt a háborút aminek a vége megint Európa romba döntése lehet úgy,hogy az USA-ban egy puskalövés sem lesz. Ébresztő Európa !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!