Novák Katalin: Itthon és külföldön is mindent megteszünk a béke érdekében

2022. június 22. 15:41

A köztársasági elnök látogatást tett az Ukrajnával határos észak-keleti határszakaszon.

2022. június 22. 15:41
null

„A hadsereg főparancsnokaként felelős vagyok a magyar emberek biztonságáért is. Különösen most, amikor háború van a közvetlen szomszédságunkban” – kezdte bejegyzését közösségi oldalán a köztársasági elnök.

Majd azzal folytatta, hogy beszámolt arról, hogy szerdán „az ország legérzékenyebb – az Ukrajnával határos észak-keleti – határszakaszát” és az ott állomásozó katonákat látogatta meg.

– hangsúlyozta Novák Katalin, majd hozzáfűzte „itthon és külföldön is mindent megteszünk a béke érdekében”.

„Közben viszont fel vagyunk készülve minden olyan helyzetre, amely a magyar emberek biztonságát veszélyeztetheti. Köszönöm a magyar katonák munkáját és családjaik helytállását” – zárta bejegyzését az államfő.

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MilkUp
2022. június 22. 17:41
Rendkívüli hadiadó when? :-)
fatman
2022. június 22. 16:41
Novák-diplomácia :)
RasPutin
2022. június 22. 16:24
Novák Katalin: Itthon és külföldön is mindent megteszünk a béke érdekében A képen nem egy repülő fehérgalamb felhőt kéne látni?
Brüsszelidemokrata
2022. június 22. 16:22
Béke akkor lesz , ha egy idióta fideszes sem anyázik a kommentem alá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!