Márki-Zay: Néha kellett árulózni, zsarolni, de meglett az ellenzéki pártok összefogása

2022. június 03. 14:57

Márki-Zay szerint téves azt gondolni, hogy bárki más elért volna egy „tiszta, őszinte, baráti együttműködést”.

2022. június 03. 14:57
null

Márki-Zay Péter a Klikk TV Mélyvíz című műsorának vendége volt, amelyben a választásról és a kampányról kérdezték. A beszélgetés során elmondta: nem tud olyan „integratív, vagy nem-integratív” személyt mondani magán kívül, aki 4,5 év alatt eljutott volna az ellenzék választási összefogásáig. 

Igen, ehhez kellett néha árulózni, kellett kicsit zsarolni a pártokat, de elértük!”

– mondta.

Márki-Zay szerint téves azt gondolni, hogy bárki más elért volna egy „tiszta, őszinte, baráti együttműködést”.

Nyitókép: Klikk TV

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind
2022. június 04. 12:37
márki egy idióta, neki mindegy, hogy szeretik vagy utálják, csak törődjenek vele...nem is értem miért veszi egyáltalán figyelembe bármelyik sajtó, hagyni kell a fenébe, úgy sem számít. kezeljétek már helyén a dolgokat!!!!!
theseur
2022. június 03. 20:37
Tehát Elme-Zay elismerte, hogy bizonyíték és ítélet nélkül árulózott. Ő meg a zsarolás, aham, nagynak akar látszani a béka, csak szét ne repedjen.
néhai Ch.Pilot
2022. június 03. 17:50
Peter ibn Marki-Zay pakisztáni porszívóügynökben az a jó, hogy nem lehet megunni. Mindig mást mond, ha megkérdezik. Én azért felfedeztem két "alapértéket" nála: önfelmentés és öndicséret. Erre építkezik, bármit mond. :-D
Csányi Gyuri
2022. június 03. 17:22
Szétfogás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!