„Homofóbia”, „agresszív autósok”, „tolvajok” – ezekre figyelmeztetik a magyarországi utazásra készülőket

2022. június 10. 22:20

Az amerikai, kanadai, ausztrál és brit külügyminisztérium igen „elfogulatlanul” tájékoztat Magyarországgal kapcsolatban.

2022. június 10. 22:20
null

A Magyarországra utazó turistáknak nem kell különösebben aggódniuk, de nem árt, ha néhány dologra odafigyelnek. Ez derül ki az amerikai, kanadaiausztrál és brit külügyminisztérium által közzétett utazási tanácsokból, amit a hazánkba érkező állampolgáraiknak állítottak össze.

Budapest tömegközlekedése „tökéletes” és „olcsó”, a közbiztonság bár általában jó, de figyelni kell a turistákra vadászó csalókra és tolvajokra, az állami egészségügyi rendszertől tartani kell, vezetni veszélyes lehet,

a meleg turistáknak pedig jól meg kell gondolniuk, hogy vállalják-e a magyarországi utazást

– ilyen és ezekhez hasonló intelmeket lehet találni a külügyminisztériumok oldalán, amiket azoknak címeztek, akik Magyarországra utaznának.

Az utakról azt írják, keskenyek, rosszul kivilágítottak, rosszul karbantartottak, az építési területeket pedig nem mindig jelzik megfelelően. Sőt:

a kanadai külügy a magyar sofőrök agresszivitására és felelőtlenségére is külön felhívja a figyelmet.

A melegeknek írott figyelmeztetésben leírják, hogy ugyan a magyar törvények nem tiltják az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatot, de a magyar társadalom nem annyira elfogadó a melegekkel szemben. A brit külügy úgy fogalmaz: a fővároson kívül „nem várt figyelmet okozhat”, ha nyíltan mutatják ki érzelmeiket. Az ausztrálok arról írnak, hogy

a kanadaiak pedig hozzáteszik, hogy az „LMBTQ-utazónak jól át kell gondolniuk a Magyarországra való utazás veszélyeit”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 287 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 19. 08:10
Mi ugye nem különböztetjük meg a LMBTQ közösség tagjait, hanem ugyanolyan embernek tekintjük őket. Azaz nincs megkülönböztetett figyelem és nincs nekik épült hotel étterem és masszázs szalon minden sarkon és jatszópajtást sem lehet a szobához kérni. Ők ezt homofóbiábak tekintik, mi normalitásnak.
Nabakker
2022. június 14. 13:49
"LMBTQ-utazók" Óóóóóóóó b+
pipa89
2022. június 14. 08:29
A szép új világban építik a Reality Landot, amelyben Magyarország egy degenerált pusztulat. Olyan diktatúra, ahol naponta buzikat, szocialistákat, progresszíveket, liberalistákat, orbánelleneseket égetnek, börtönöznek meg, rúgnak fel az utcán. Ez ma Magyarország a nyugati Reality Landben. A Deepstate képes a valóságot is átfesteni: a magyar ég nem kék, hanem fekete. A demokrácia, a pluralizmus diktatúra. A szabadság börtön. A családpolitika szembemegy a fenntartható fejlődéssel, a katolicizmus, a vallás a józan ésszel. A kritikusan gondolkodó magyar néplélek pedig degenerált, hülyén tartott, trágyával etetett gomba! MIÉRT ENGEDJÜK, HOGY EZ A SZENNY ÁZTASSA AZ EURÓPAI VÁLASZTÓK AGYÁT? SEMMI MÁST NEM KELL TENNÜNK, MINT A MEGHATÁROZÓ VITAMŰSORAINK EURÓPAI POLITIKÁT ÉS VILÁGPOLITIKÁT ÉRINTŐ RÉSZEIT ANGOL FELIRATTAL LÁSSUK EL (M5 Ez itt a kérdés, M5 Kommentár Klub, Hírtv Párbaj, Ultrahang adások, Karc Fm Bogár-Boros műsorai). EZ MOST KUTYAKÖTELESSÉGÜNK LENNE!!!!!!! SAJÁT MAGUNKÉRT ÉS A GYARMATOSÍTÁS ALATT ÁLLÓ EURÓPÁÉRT!
pesszimista
2022. június 13. 07:08
Csak a szokásos: a fogyasztó állattá zűllesztett Amik összekeverik Budapestet Bukaresttel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!