Lengyel László egy cikkben levezeti, hogy a fideszeseknek nincs családja, nincsenek barátaik, csak érdekkapcsolataik

2022. június 25. 09:45

A Népszava nyomtatott kiadásában osztotta meg gondolatait a jogász/közgazdász.

2022. június 25. 09:45
null

Lengyel László a Népszava nyomtatott kiadásába írt egy publicisztikát a fideszes választókról. A szerző az írásában levezette, hogy a fideszeseknek nincs családja, nincsenek barátaik, csak érdekkapcsolataik. Mint fogalmazott: „a Homo orbanicusnak nincs családja, csak hasznos és haszontalan rokonai, nincsenek barátai, csak cimborái.

Lengyel levezette továbbá, hogy „a többség ma orbáni ember”, akik pedig a Homo kadaricus leszármazottai: „szüleid és nagyszüleid egy kádári konszolidációs többségben alakították ki magukat, gyártották le őket Homo kadaricusszá”.

Nehéz nem a fideszes szavazókra gondolni

Lengyel László nagyon-nagy valószínűséggel a mostani politikai többséget nevezi Homo orbanicusnak. A jelenlegi többséget pedig a 2022-es választások eredményei után nehéz nem a fideszes szavazókkal azonosítani, ugyanis a kormánykoalíció 54 százalékos abszolút többséget szerzett április harmadikán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. június 30. 22:24
"...nincs családja, csak hasznos és haszontalan rokonai, nincsenek barátai, csak cimborái..." 13 év németországi élet után mondhatom, hogy ezek a tulajdonságok HALÁL PONTOSAN a német / bajor emberek jellemzői!!!
miazhogynagyonis
2022. június 27. 09:27
Turha bácsit megviseli a meleg. Vedd le a kardigánt, hideg vízzel mosd meg az arcodat. jót tesz.
öhöm
2022. június 26. 21:51
Ez ki?
Kivűlálló
2022. június 26. 14:31
Nem baj! A lényeg, hogy Lengyel Lacikának van családja...! Nem is egy! :D Az egyiket DK-nak hívják, a másik családjának tagjai meg éppen a Budapest Pride-n mutogatják magukat! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!