Bohár Dániel most sem kapott válaszokat Jakab Pétertől

2022. június 21. 13:40

A volt Jobbik-elnök inkább a PestiSrácok felől érdeklődött.

2022. június 21. 13:40
null

„Előkerült Jakab Péter” – kezdte Facebook-bejegyzését Bohár Dániel, amelyben arról számolt be, hogy a Képviselői Irodaháznál egy rövid interjút készített a jobbikos politikussal. A Megafon munkatársa többek között azt a kérdést szegezte a Jobbik egykori elnökének, hogy „hogy jutott arra a döntésre, hogy lemond az elnöki pozícióról”, illetve arra is kíváncsi volt, hogy „a frakcióvezetésről mikor mond le”.

Jakab válasz helyett  a Pesti Srácokról érdeklődött a riportertől. Bár Bohár rámutatott, hogy „az a beszélgetésnek nem tárgya”, a Jobbik volt elnöke mégis továbberősködött, mert mint ahogy fogalmazott: „érdeklik a magyar médiaviszonyok”. A riporter ezután próbálta az eredeti mederbe visszaterelni a beszélgetést. 

– kérdezte.

Majd ismét nekifutott annak, hogy utánajárjon, mikor mond le Jakab Péter a frakcióvezetőségről, azonban erre sem kapott érdemleges választ, mert az ellenzéki párt még regnáló frakcióvezetője sietve beült a szolgálati autójába, amelynek anyósülésén Molnár Enikő, a volt kabinetvezetője foglalt helyet.

A rövid beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szólok
2022. június 22. 10:42
Vetélkedik Gyurcsánnyal az udvari bolond címért.
Carcess
2022. június 22. 06:55
ebből az jön le hogy jákob mint nagy "demokrata" örül egy sajtóorgánum megszűnésének nem bántom érte mert én is mindíg kérek népszabadságot az újságosnál csak halljam, hogy megszűnt :D
Trombitás Keresztély
2022. június 22. 01:19
Egy napon még valóra válhat Jakab jóslata, és OV-ból is lesz még Orbán Viktória a börtönben. 🤣🤣🤣
Pelso j.
2022. június 21. 22:17
Ma már kit érdekel Jakab? Eddig s ezután kit érdekel Bohár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!