„Idióta miniszter, törvénytelen kormány, kásleri komédia” – közleményt adott ki a Gyurcsány-párt

2022. június 21. 17:19

A DK szerint egymást érik a kormányzati megszorítások.

2022. június 21. 17:19
null

A DK közleményt adott ki: a párt szerint Nagy Márton bebizonyította, hogy „tényleg idióta”.

„Tegnap szürreális sajtótájékoztatót tartott az Orbán-kormány gazdaságfejlesztési minisztere. Nagy Márton a gazdaságpolitika Kásler Miklósaként tett kísérletet arra, hogy

Így tudhattuk meg, hogy »azért drága az élelmiszer, mert tavaly olcsó volt«, illetve hogy »jövőre azért lesz alacsonyabb az infláció, mert most magas«” – fogalmaz közleményében a Gyurcsány-párt. 

Egy hullámhosszon a Ryanairrel 

A DK szerint a Fidesz tönkretette a forintot, elszabadult az infláció, és most egymást érik a kormányzati megszorítások. Úgy vélik, „válságkezelés helyett

A Demokratikus Koalíció úgy véli, a Ryanair tulajdonosának egy dologban egészen biztosan igaza volt: „Nagy Márton tényleg egy idióta. Ha a törvénytelen kormány ezt tudja felmutatni a válság és az élelmiszerárak elszállása közben, és ha Nagy Márton a kormányzati csodafegyver ezekben az időkben, akkor nagy bajban van Magyarország”.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. június 22. 16:02
Az anyád p..ja és ti vagytok törvénytelenek Piroskával és a nejeddel együtt. Már régen el kellett volna takarodnotok innen!
chief Bromden
2022. június 22. 15:49
Megértem, hogy sorozatos bukásaik miatt utálják a Fideszt és szövetségesét. De ez nem sértheti, veszélyeztetheti a választások győzteseit, kormányát, alapintézményeit, biztonságát, területi épségét, az állam függetlenségét és működését. Az illetékesek vizsgálhatnák, hogy ezek az állítások, szervezkedések, hazudozások amit folytatnak egymást váltva, nem sérti-e a törvényeinket.
Salexa
2022. június 22. 15:38
Ezt a kormányt választották, ellentétbe veled. Te csak odaültél, senki sem választott. SZóval Feri , menj nyugdíjba, az lenne mindenki számára a lemegfelelőbb. És vidd magaddal a bolgár tehenet is. És akkor talán jöhet egy olyan ellenzék akire érdemes szavazni, ha nem csak azzal foglalkozik, hogy megtérdeljen Brüsszel elött, elárulja a nemzetet, és Orbánt szidja, hanem egy tervel áll elő. Ami nem az, hogy Orbán takarodj, hanem valamit az ország érdekében. Mondjuk, nektek ez az ország sajnos nem mond semmit :(
Dezsőke
2022. június 22. 14:09
mi keresnivalój van a parlamentben egy olyan embernek, aki folyamatosan mantrázza, hogy törvénytelen a kormány? miért tűrik ezt el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!