Rakétatámadás miatt félbeszakadt Charles Michel ogyesszai látogatása

2022. május 09. 20:40

Az Európai Tanács elnökét egy óvóhelyre menekítették.

2022. május 09. 20:40
null

Meglepetéslátogatást tartott hétfőn Ogyesszában Charles Michel, az Európai Tanács elnöke – számolt be a Guardian.

A kikötővárosban Denisz Smihal ukrán miniszterelnökkel találkozott, de

az eseményt meg kellett szakítani, amikor egy rakéta csapódott be a közelben, és Michelnek óvóhelyre kellett menekülnie.

Az ukrán haditengerészet vezetése külön tájékoztatást is adott Michelnek arról, milyen károkat okoznak az oroszok tengerről kilőtt rakétái a lakóövezetekben.

Mindeközben Volodimir Zelenszkij egy videóüzenetben külön köszönetet mondott az Európai Tanács elnökének, hogy Ukrajnába látogatott a győzelem napján – derült ki a cikkből.

Nyitóképen Charles Michel látogatást tesz az ogyesszai kikötőben. Fotó: STRINGER / UKRAINIAN PRIME MINISTER PRESS-SERVICE / AFP

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Latoszog
2022. május 10. 10:06
Divat lett semmirevaló "nagy embereknek" Ukrajnába menni mert ez egy olyan kiállás. Ámbár most ez a Charles Michel nevű sokadik senki legalább hazavitt valamit a nadrágjában.
DonCiccio
2022. május 10. 05:40
Ismét a legendás zsidó viccek egyike
annamanna
2022. május 10. 01:43
Ha az egyiket kilőnék, ott van helyette a másik, senki se venné észre, hogy kicserélték: https://pbs.twimg.com/media/FST9Aw1XMAE6gIh?format=jpg&name=large https://pbs.twimg.com/media/FST9AwsXwAExFZR?format=jpg&name=large
fatman
2022. május 10. 01:33
Idióta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!