Több mint 150 brit képviselő beutazását tagadta meg Oroszország

2022. május 24. 19:36

Az érintett személyek között van William Hague volt külügyminiszter és a Konzervatív Párt vezetője is. 

2022. május 24. 19:36
null

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a a Lordok Házához tartozó képviselőkkel szembeni szankciókat Moszkva azután hozta meg, hogy London márciusban ugyancsak szankciókat vezetett be az orosz parlament felsőházának valamennyi tagjával szemben. A döntés értelmében 154 brit képviselő nem utazhat be ezentúl Oroszországba – közölte kedden a Le Monde.

Az érintett személyek között van  William Hague, volt külügyminiszter és a Konzervatív Párt vezetője is. A feketelistán nem szerepel az orosz származású Jevgenyij Lebegyev sajtómágnás, aki a London Evening Standard és az Independent lap tulajdonosa.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2022. május 25. 08:06
Én azt nem értem, mi dolga egy brit képviselőnek Oroszországban. Olyan gyakran járnak oda?
LancelotDuLac
2022. május 25. 02:56
Orbánék szerint az EU-s tagállamok belesodródtak a háborúba, kivéve a magyarokat. Az Eu-ban egyedül Magyarországon van háborús veszélyhelyzet. xDDDD
Akitlosz
2022. május 25. 02:09
Amerika és Lengyelország után vagy mellett Anglia a legvéresszájúbb, úgyhogy jogos.
masikhozzaszolo
2022. május 24. 21:09
Hát persze! Ha indítják a Sátánt Londonra, nehogy már üres legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!