Rogozin: Egy atomháborúban Oroszország harminc perc alatt legyőzné a NATO-országokat

2022. május 10. 12:08

A Roszkoszmosz vezetője szerint ugyanakkor az atomháborút el kell kerülni.

2022. május 10. 12:08
null

A Roszkoszmosz vezetője vasárnap írt bejegyzést a Telegramon arról, hogy Oroszország győzne egy atomháborúban, de az atomháborút el kell kerülni – idézte Rogozint az Independent.

Mint ismert, Dmitrij Rogozin, az orosz űrügynökség, a Roszkoszmosz vezetője Elon Musk mellett a NATO-t is megfenyegette néhány napja. A portál szerint azt azonban

nem pontosította, hogy minden NATO-tagra, vagy csak bizonyos országokra gondol.

A Roszkoszmosz vezetője azt is kijelentette, hogy egy esetleges atomháború kirobbanása az egész Föld állapotát meghatározná. Emiatt szerinte hagyományos fegyverekkel kell legyőzni a gazdaságilag és katonailag is erősebb ellenséget.

Egy másik bejegyzésében pedig arról írt, hogy „a NATO háborút folytat Oroszország ellen, amit nem jelentettek be ugyan, de ez semmit sem változtat a „tényeken”.

Rogozin az Independent szerint újradefiniálta a „különleges katonai művelet” kifejezést is, amit Moszkva a kezdetek óta használ az Ukrajna ellen indított háborúra. Szerinte

– idézte a Roszkoszmosz vezetőjét a cikk.

Nyitóképen Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz vezetője. Fotó: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2022. május 10. 16:25
30perc alatt legyőzné a Földet. Tudhatná a Roszkoszmosz vezetője, hogy nincs másik.
Ólat a trolloknak
2022. május 10. 15:20
Harminc perc alatt az egész bolygót baszki..
Pelso j.
2022. május 10. 15:12
Az miért van, hogy ilyen s ehhez hasonló rohadékok hetente, nem is burkoltan atomháborúval fenyegetik a világ normálisabb felét?
stug
2022. május 10. 15:07
Rogozin egy krónikus hőbörgő, az ISS-szel kapcsolatos korábbi állításait itt zúzzák porrá: https://m.youtube.com/watch?v=Y4pjiFhKvuA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!