„Alternatív esküt” tettek a momentumosok

2022. május 02. 11:05

Meg akarják mutatni, hogy lehet „jobban és tisztességesebben” politizálni.

2022. május 02. 11:05
null

Alternatív eskütétellel készültek a momentumos politikusok, amelyet közösségi oldalukon tettek közzé. Ebben többek között azt mondják, „azért fogunk dolgozni, hogy a politika a hatalom helyett újra az embereket szolgálja [...], a Parlament falain belül, de leginkább azon kívül, az emberek között!”

Itt a Momentum, hol a Momentum

Emlékezetes a Momentum hosszas csörtéje azzal kapcsolatban, hogy részt vesz-e az Országgyűlés hétfői alakuló ülésén.  Mint ismeretes, a választások után több ellenzéki párt megválasztott képviselője is jelezte, hogy nem vesznek részt az eseményen, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azonban emlékeztette őket, hogy aki nem vesz részt a parlament alakuló ülésén, az képviselő és tisztségviselő sem lesz. A Momentum ezért hamar meggondolta magát, ez pedig szakításhoz vezetett a párt és Hadházy Ákos között. 

A momentumosok alternatív eskütételét itt tekintheti meg:

Nyitókép: atv.hu

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. május 03. 00:58
Bandika! Most bekerültetek, de négy év múlva sehol sem lesztek. Ráadásul a kutyának sem fogtok hiányozni!
Riri64
2022. május 02. 20:45
Szegény fegyőr talán hasmenése volt, azért vág ilyen fájdalmas képet ??
szárma
2022. május 02. 20:20
Infantilis, hülye-gyerekek.
Ninini
2022. május 02. 17:01
Ez ebben a formában performansz. Nem eskü.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!