Márki-Zay Péter: Orbán Viktor négy év múlva négyötöddel fog nyerni

2022. május 08. 11:00

A baloldal volt miniszterelnök-jelöltje baljós képet festett az ellenzék jövőjéről.

2022. május 08. 11:00
null

„Ha megmaradnak a Fidesz és az ellenzék közötti erőforrás-különbségek és az ellenzék nem változtat sürgősen a parlamenten kívüli tevékenységén, akkor

– hívta fel a figyelmet Márki-Zay Péter közösségi oldalán.

Diktatúra és elszigetelődés

Majd azzal folytatta, hogy „Magyarország egyre jobban sodródik a diktatúra felé, azon a tengelyen, amelyen Törökország, Oroszország, Belarusz és Észak-Korea áll”.

A posztból nem maradhatott ki az a baloldali narratíva sem, hogy „az Orbán-kormány egyre jobban elszigetelődik nemzetközi szinten, egyre rosszabb a helyzet az országon belül”, „Miközben egyre kevésbé válik leválthatóvá a kormány” – folytatta Márki-Zay. Végül azzal zárta a bejegyzését, hogy „Azonban tudjuk azt is történelmi tapasztalatok alapján, hogy ez a rendszer sem fog örökké tartani.”

Nyitóképen Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje. Fotó: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. május 09. 01:34
Tessék elhinni, teljesen kizárt dolog, és fölösleges! Kizárt mert az isteni behívót addig meg fogja kapni! Fölösleges, mert a mostani, és eddigi 2,3-az is azt csinál amit akar!
huanito
2022. május 08. 20:00
Egy kis matek: melyik a nagyobb különbség? a 2/3 vagy a 4/5 kedves politikusok.
Töki
2022. május 08. 19:27
Életében először mondott igazat, ezzel a 4/5-del.
Ólat a trolloknak
2022. május 08. 17:24
Elmebeteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!