Kálmán Olga a DK új frakciószóvivője

2022. május 15. 10:19

A párt közleménye szerint Kálmán az „Orbán-rendszer elkötelezett ellenfele”.

2022. május 15. 10:19
null

A Demokratikus Koalíció (DK) frakciója Kálmán Olgát, az ellenzéki párt országgyűlési képviselőjét, korábbi műsorvezetőt nevezte ki szóvivőjének.

A DK az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, Kálmán Olga, a párt elnökségi tagjaként többször bizonyította, hogy az

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kordonbonto
2022. május 18. 16:23
Fáradhatatlanul harcol a milliós fizetésért.. :D
youngboy
2022. május 16. 23:32
Egyre rondább. S hogy leégett ma Rónai Egonnál azzal a világrengető baromsággal, hogy a kormány "törvénytelen"! A szemkilövető főnöke végleg beleőrült abba, hogy egymásután negyedszer mosta fel vele a Fidesz a padlót a választásokon. Ennek a szerencsétlen némbernek meg eltorzult az arca a savanyúságtól meg a gyűlölettől. A legtragikusabb az volt, amikor ebben a szerencsétlen állapotábanl megpróbálkozott egy "mosollyal" a végén, ami farkasmosollyá és szánalmas torz vigyorrá sikeredett.
youngboy
2022. május 15. 22:49
Íme a független objektív sajtó (fos) legobjektívabb és legpártatlanabb képviselője.
Ronee
2022. május 15. 17:11
A független/objektív urban legend megalkotója...végülis csak egy balos média szajha volt...mint a példa mutatja. Nem értem miért nem képesek beismerni a balos "újságírók" , médiumok, hogy balosok ... szégyen beismerni?? Hmmm...szánalmas brigád. Vágó pista is kapott valami tanácsadói munkakört?? #)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!