Böröcz László: A Momentum lassan, de biztosan a DK ifjúsági tagozatává válik

2022. május 29. 15:17

A fideszes honatya szerint Gelencsér megválasztásával „a párttagság ezzel egyértelműen kijelölte az irányt, amit már régóta sejteni lehetett”.

2022. május 29. 15:17
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Momentum vasárnapi tisztújító ülésén Gelencsér Ferencet, egykori budavári alpolgármestert választotta meg elnökének. 

Böröcz László, fideszes országgyűlési képviselő nemsokkal a tájékoztatás után arra hívta fel a figyelmet közösségi oldalán, hogy

– mutatott rá Böröcz.

Baloldali haverok, közpénz, Budavár – jelentős változtatások jöhetnek az első kerületben
Ismét balliberálisokkal bővülhet a hivatal, de irodát kaphat az önkormányzattól Csárdi Antal országgyűlési képviselő is. Bővebben...

Nyitókép: Böröcz László Facebook-oldala

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. május 30. 16:29
Mi az a momentum, mert pártnak nem nevezhető.
nyugalom
2022. május 29. 19:10
Sunyi, izzadt kezü, talpu pofa, semmi több. Fletóek valasztották!
Vakfolt
2022. május 29. 18:27
"A Momentum lassan, de biztosan a DK ifjúsági tagozatává válik" Mi az hogy lassan méltó utóda, mi az, hogy válik? Mikor volt más? Komcsi és libcsi apukák és nagypapik méltó utódai, induláskor az szdsz rohamcsapataként indultak az életnek, megtéveszutett bárkit is, hogy mit akarnak ezek?
Aerion
2022. május 29. 17:54
A déká tagozata az összes moslékfröccsenés, ami ellenzéki pártként a parlamentben terpeszkedik. Kivéve a mi hazánkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!