Az amerikai titkosszolgálatok már tavaly tudtak Ukrajna inváziójáról

2022. április 14. 20:15

A CIA igazgatója szerint az amerikai hírszerzés „létfontosságú” volt Ukrajna Oroszország elleni harcában.

2022. április 14. 20:15
null

A CIA igazgatója elmondta, hogy az amerikai kémszervezetek tavaly ősszel kezdték el gyűjteni a hírszerzési információkat egy „jelentős új ukrajnai invázióról” – írta  meg a Sky News. 

William Burns szerint a „nyugtalanító és részletes” hírszerzési adatok már akkor beszámoltak Vlagyimir Putyin ambícióiról. A CIA igazgatója szerint az amerikai hírszerzés

Korábbi értesülések alapján az ukrán titkosszolgálatok azt is mondták, hogy Oroszország az ukrán főváros elfoglalását tervezte. 

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 16. 08:20
békét
olajfa1
2022. április 15. 10:11
Ez igaz lehet, mert már tavaly ősztől "felfegyverezték" nyugati fegyverekkel Ukrajnát...
pitypang1125
2022. április 15. 10:01
Mi a szart szórakoznak az Oroszok? 48 órás kiürítési moratórium után taktikai atomot egy belső kijevi kerületre. Ha az nem elég, akkor a következőre. Már az első után a jenkik, és a nyugat visszahőkőlne, és kényszerítené az Ukránokat a tárgyalások azonnali megkezdésére. Így perpillanat csak húzzák a jenkik a háború idejét, közben pedig folyamatosan gyengítik Európát. Amikor rájönnének hogy a russzkik nem viccelnek, egyből befejeznék a fegyver és lőszer szállítmányokkal való manipulációt. Magyarország pedig azonnal szűntesse be az üzemanyag, és földgáz Ukrajnába juttatását.
csombor
2022. április 15. 09:41
Ha nem ilyen tesze-tosza Putyin 2014-ben egyben lerendezte volna az egészet. A megpuccsolt behívta, segítséget kért. És pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!