Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Márki-Zay Londonba megy, hogy „Fidesz elől menekülőkkel” találkozzon

2022. január 26. 09:50

A baloldal miniszterelnök-jelöltje elmondta: közülük „többekkel” is lesz módja találkozni.

2022. január 26. 09:50
null

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében jelentette be, hogy Londonba utazik. A baloldal miniszterelnök-jelöltje közölte: Magyarország hazavárja „mindazokat, akik a Fidesz és a kiváltságosok által uralt viszonyok elől menekülve külföldön kénytelenek keresni boldogulásukat”.

Közülük többekkel lesz módom találkozni ma kezdődő londoni látogatásomon”

– tette hozzá a hódmezővásárhelyi polgármester.

Bejegyzésében arra is kitért, szerinte egyébként „Orbán tudatosan próbálja megnehezíteni a külföldön dolgozó és tanuló magyarok szavazását azzal, hogy bár a kettős állampolgárok tudnak levélben szavazni, a külföldön élő magyarok számára ezt a lehetőséget 12 év alatt sem volt képes biztosítani”.

Márki-Zay ugyanakkor hozzátette: ők majd ezen is változtatnak „a kormányváltás után”.

Nyitókép: Kőhalmi Péter / AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harci pingvin
2022. január 27. 12:12
MZP: a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni London
njohn
2022. január 27. 08:40
Azon gondolkodtam, hogy ez a MÁRKI a nagyon nagy eszével hogyan a pichába fogja elkülöníteni azokat a Londonba FIDESZ elől menekült embereket a GYURCSÁNY elől menekültektől???? Mert teszem azt aki 2002-2010 között ment el, az bajosan az Orbánék elől menekült.... És vajon MÁRKI amikor kitántorgott Kanadába 2005-ben, akkor vajon kijafax elől menekült ???? Mert azért nem foghatja azt Orbánra.....
Dezsőke
2022. január 26. 18:59
Akkor végre összetalálkozol magaddal!
roughneck
2022. január 26. 15:51
Nehany organikus brit tojas az arcba majd helyrebillenti a lelki egyensulyat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!