Szanyi: Ki kéne lépni abból a cipőből, hogy Magyarországon Fidesz van csak, és nevesincs ellenzék

2021. december 23. 11:19

Az ISZOMM alapítója ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy pártja tárgyalna Gattyán Györgyékkel.

2021. december 23. 11:19
null

Az ATV Egyenes beszédében vendégeskedett Szanyi Tibor, volt szocialista képviselő, az ISZOMM alapítója, aki a műsorban arról beszélt: tárgyalási ajánlatot tettek Gattyán György pártjának, és szívesen együttműködnének velük. Kérdésre Szanyi elmondta: a Gattyán György által képviselt digitalizáció „a mi programunkban nagyon szépen benne van”.

Szanyi Tibort megkérdezték arról az ellenzék által sokat hangoztatott álláspontról is, miszerint Gattyán György a „Fidesz embere” lenne. Az ISZOMM alapítója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: 

Jó lenne kilépni abból a cipőből, ami arra szűkíti le az emberek életét Magyarországon, mintha csak Fidesz lenne, meg nevesincs ellenzék”.

Szanyi Tibor a műsorban elmondta azt is: noha Gattyány György vállalkozó, és ők az ISZOMM-mal a kapitalizmus ellen küzdenek, mégis „tisztában vannak a realitásokkal”, és „nem zárják ki a kapitalizmus minden elemét”.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. december 24. 11:58
Ady 5 liter bort ivott naponta. Szanyi tied ennél több ???
Jaja
2021. december 24. 07:40
Szanyi! Te sem vagy külömb a moslékosoknál, csak téged kiköptek. De attól még maradtál egy vérkomcsi.
confitür
2021. december 24. 06:17
Drága Tibor ! A magyar ellenzékkel az a baj,hogy nem Magyarország sikeréért politizál,hanem a bukásért. Ezt 2002 és 2010 között egyértelműen bebizonyították. Azóta semmit nem változtak,a legnagyobb bankoknak akarják kiszolgáltatni,hazánkat. Amíg ez így lesz,addig valóban csak nevesincs ellenzék létezik,és ez így van jól.
XTRO
2021. december 24. 01:09
Kapitány megirigyelte maki ,bige nevű malacperselyét és próbál magának is szerezni egyet .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!