Hétfő van, „természetesen” meghalt a főváros közlekedése

2021. október 25. 10:06

Az Üllői úton is lépésben lehet csak haladni, 30 metrópótló csuklós busz torlódott fel, ahogy a BKK-futáron látszik.

2021. október 25. 10:06
null

Újabb hétfő, újabb végeláthatatlan dugók, reggel gyakorlatilag meghalt Budapest közlekedése. A metrópótló busz 36 percig döcögött a Klinikák és az Astoria között, pedig mindössze három megállót kellett megtennie, s volt olyan járat, amelyikről leszállították az utasokat. A Baross utcát a csúcsidő közepén lezárták, mert a BKK elvileg a trolibusznak épít felsővezetéket, ez persze hasznos dolog, de semmilyen munka nem folyik.

Fotó: Olvasónk fotója
Fotó: Olvasónk fotója

Az Üllői úton is lépésben lehet csak haladni, 30 metrópótló csuklós busz torlódott fel, ahogy a BKK-futáron látszik. A Nagykörút szokás szerint most is elesett, összefüggőek a kocsisorok.

 

Nyitókép: Részlet olvasónk képernyőmenteséből.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zotty
2021. október 25. 16:43
Gerink toppon van!!! Mindjárt végez a habos kakaóval!! De az is lehet hogy a csendes pihenő után mindent megold!!! Nyugi nyugi!!!!
dglaj
2021. október 25. 14:53
Az nem baj, hogy ekkora a káosz, de lényeg az, hogy végre egy modern, ifjú demokrata van a városvezetői pozícióban. Cserébe ennyi áldozatot igazán elviselhetnének ezek Bp-iek, hiszen ők akarták a Gerit... Most meg ajvékolnak. Ezeknek senki sem jó. A mérnök Tarlós István bácsit leszavazták, mert a Geri sokkal fiatalabb és csinosabb fiú, meg cukibb, ő volt a bálkirály (ennyi volt a szempont) . :)))))))))))))
zakar zoltán béla
2021. október 25. 14:01
hull az elsárgult levél....avarszünet...
Selamat
2021. október 25. 13:30
" metrópótló busz 36 percig döcögött a Klinikák és az Astoria között, pedig mindössze három megállót kellett megtenni" 3 megállóhoz 36 perc kellett? Az semmi! A mi metropótlónk nem is olyan régen a Lehel piac és az Arany J. utca közötti kettő darab megállót 38 perc alatt tette meg! A guta ütögetett mindenkit. Szálltak is a vélemények karácsonyról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!