Donáth Anna is elindul a Momentum elnöki pozíciójáért

2021. október 28. 14:35

Orosz Anna mellett Donáth Anna is elindul a pozícióért.

2021. október 28. 14:35
null

Az újbudai alpolgármester Orosz Anna mellett a párt egyik EP-képviselője, Donáth Anna is elindul a Momentum elnöki posztjáért – írja az Azonnali. Donáth erről a párt belső fórumain posztolt. A portál szerint Donáth Anna szociálisan érzékeny zöld programmal indul.

Fekete-Győr kétharmada

A Momentumban azután üresedett meg az elnöki pozíció, hogy Fekete-Győr András, a párt alapítója egyértelműen kudarcos eredménnyel zárta az előválasztást, utolsó helyen végzett. Fekete-Győr bizalmi szavazást kezdeményezett maga ellen, a Momentum küldöttgyűlése végül a küldöttek közel kétharmada a pártelnök ellen szavazott.

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanv2
2021. október 29. 18:32
Rohadj meg te hülye picsa! Hazaáruló genetikai selejt vagy a hülye apáddal együtt.
Agnieszka
2021. október 29. 09:57
Donáth szerintem esélytelen. Közútálatnak örvend a jobbos oldalon, leszerepelt. KEMÉNYEN MEGDOLGOZOTT ÉRTE. Igaz, nem A JOBBOSOK fognak választani, de elvileg és gyakorlatilag jobb egy általánosabb elfogadottságot élvező elnök.
Ganaji Bordon
2021. október 28. 23:03
Nocsak! Itt sem úgy alakul a dolog, ahogy eltervezték?
teljesenertelmetlen
2021. október 28. 22:12
Nagy a kabát, nagy a kabát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!