Fekete-Győr: Egyértelmű kudarc az eredményem

2021. október 01. 11:46

A Momentum pártelnöke a Partizánban értékelte az előválasztáson elért eredményét.

2021. október 01. 11:46
null

Az én eredményem nagyon pocsék, egyértelmű kudarc – mondta Fekete-Győr, aki a miniszterelnöki-jelölti versenyben az utolsó helyet érte el. Azt ugyanakkor hozzátette csütörtök este a Partizánban, hogy ő pártelnök is, a Momentumnak pedig már most 14 egyéni győztese van.

Megfogalmazása szerint a választók azt világos visszajelzést adták, hogy

András, neked még tanulnod kell”.

hiszen a kormányzóképességet nem tudta mutatni. Azt, hogy lesz-e a konkrét személyét érintő következménye ennek a Momentumon belül, a közösség fogja eldönteni.

Fekete-Győr András azt mondta, nincs még arról döntés, hogyan állnak a második fordulóhoz, vagyis kit támogatnak. Dobrev Klárát már kizárta, de Karácsony Gergellyel és Márki-Zay Péterrel a következő napokban fog beszélgetni. Elvi alapon hoznak majd döntést, mint fogalmazott, „még semmi sem lefutott”.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mesterke
2021. október 02. 10:23
Miért is meglepő ez egy ilyen bohóctól?
rimimandiner
2021. október 01. 22:25
Akkor talán el kellene takarodni a közéletből!!! És viheted magaddal a botmixerest és a donátkacsát is!!!
kikicsoda
2021. október 01. 21:08
Hat év politikai pályfutás eredménye: 266,151 aláírás összegyűjtése a 2024-es olimpia Budapesti megrendezésének megfúrására. Ez igen. roppant pozitív és építőjellegű pályafutás.
kikicsoda
2021. október 01. 21:00
Fekete-Győr: "Egyértelmű kudarc az eredményem" A baj nem az hogy ez így van, hanem az hogy ehhez 6 év kellet hogy rágyere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!