Budapestiek a felújításokról: „Borzasztó”, „katasztrófa”

2021. július 13. 15:02

Minden megkérdezettnek elege van az állandósult dugókból, az értelmetlen biciklisávokból és az elhanyagolt közterekből.

2021. július 13. 15:02
null

Videós riportban kérdezte a 24.hu a budapestieket a Blaha Lujza tér felújításáról, a körúton mindkét irányban 1-1 sáv lesz lezárva. A felújítások első szakasza szeptember közepén fog véget érni. A videót megosztó Deák Dániel hangsúlyozta: még a kormánykritikus portál sem talált egyetlen egy olyan budapestit sem, aki elégedett lenne Karácsony Gergely városvezetésével.

Nyitókép: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. július 14. 08:05
Ja, ezt a 24.hu hozta le. Ami egy "ellenzéki" - értsd: nem fideszseggnyaló - portál. Mikor hoz le a 888 vagy a prostisrácok, vagy akár a Mandiner egy a Fidesznek ennyire kellemetlen riportot?
zuriktodor
2021. július 14. 07:32
nekem az a gyanúm, hogy gyurcsányék aknára akarják futtatni karácsonyt ezzel a közlekedési káosszal. azt súgták neki, hogy így aztán nem mondhatják, nem csinál semmit. az emberek közben megőrülnek a dugóban. felelősséget úgysem kell vállalnia, mert karácsony igazából a baloldal hivatalos bukóembere, akiből véletlenül polgármestert csinált az ellenzéki médiahiszti.
iIonah
2021. július 13. 22:05
Ha eddig nem is, de a Blaha Lujza tér felújításával egyidőben a butapesti autósok egyöntetűen elküldik Kamugecit a kurva anyjába.
Orange79
2021. július 13. 22:03
Tarlos a szakertelmet es a fejlodest jelentette, a felhergelt valasztok azonban bedoltek a hazudozo, alkalmatlan ellenzeknek. Nagy arat fizet erte a fovaros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!