Hadházy ellenfelét támogatja a Jobbik Zuglóban

2021. június 10. 18:03

Karácsony Gergely és a DK szintén Tóth Csaba mögé állt be, míg Hadházyt a Momentumon kívül a Márki-Zay-féle MMM és a CivilZugló Egyesületet támogatja.

2021. június 10. 18:03
null

Csütörtökön jelentette be a Jobbik, hogy Zuglóban az MSZP-s Tóth Csabát támogatják a baloldali előválasztáson. „Egyetértünk azzal, hogy Zuglóban a Fidesz ma már nem létező politikai tényező, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, azt kell támogatnunk, aki már bizonyított. Tóth Csaba pedig ez a jelölt” – indokolták döntésüket. 

Tóth mögé így már felsorakozott a DK, az MSZP, Karácsony Gergely és a Jobbik is. Fekete-Győr András épp csütörtökön adott hangot nemtetszésének, amiért az ellenzék számos pártja nem Hadházy Ákost támogatja az előválasztáson. A Momentum elnöke ezzel kapcsolatban azt mondta, akkor is Hadházyt fogja támogatni, ha ez „nem tetszik a partnereinknek”. Fekete-Győr szerint ugyanis a Momentum az ellenzéket is szeretné megtisztítani.

Érdekesség, hogy ez az első olyan fotó, ahol Jakab Péter nem szerepel a Jobbik által támogatott, más párthoz tartozó jelölt mellett.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. június 11. 22:59
dr.zuglófasz megérdemelné, ha az orbánfób propagandafilm-szereplései német média hátszele a végén szembeszélnek bizonyulna a számára!
szürkeSzarvas
2021. június 10. 22:20
Inkább a Tóth . Maffiozó,de nem hazaáruló-utóbbira nincs adat.
Gyéressy Károly
2021. június 10. 20:50
Én erre a hírre tetsziket nyomtam. Élvezem, hogy talán kinyírják a Hullaházyt.
hátakkor
2021. június 10. 20:15
Indifferens a Jobbik kit támogat. Nincs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!