Újbuda: a polgármester meghátrált, érvénytelen a saroktelekre kiírt pályázat

2021. május 10. 15:54

László Imre arra hivatkozott, hogy meghallgatva a civilek és a hat párt képviselőinek javaslatát, azt elfogadva hozta meg döntését.

2021. május 10. 15:54
null

László Imre videós Facebook-posztban jelentette be, hogy érvénytelennek nyilvánítja az úgynevezett saroktelekre vonatkozó pályázatot. Az ügy nagy vihart kavart, csütörtökön online fogadóórát is tartott erről Újbuda polgármestere.

A DK-s politikus a bejelentéshez demonstratíve kiállította a városvezetést, így itt volt a momentumos Orosz Anna alpolgármester is, aki felülvizsgálva a korábbi álláspontját, végül ellenezte az üzletet. László kijelentette, hogy miután mindig közösen dönt a kerületvezetés, meghallgatva a civilek és a hat párt jelenlévő képviselőinek javaslatát, azt elfogadva hozta meg döntését.

Megismételte a polgármester, hogy az értékesítésről még az előző fideszes városvezetés döntött úgy, hogy nem hallgatta meg a civileket, és az előkészületekre csaknem százmillió forintot költött.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. május 10. 22:33
A jobboldalon ki az a faszpörgentyű?
zakar zoltán béla
2021. május 10. 21:44
szőlt a czinege itt a mengele madár
Csomorkany
2021. május 10. 21:24
Mindenesetre ez forradalom. Nagyjából az első komcsi úgy a rendszerváltás óta, aki elismerte, hogy hibázott. Részemről OK.
kispufi
2021. május 10. 20:04
Ugye mekkora demokrata. Közéjük is lövethetett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!