Technikai hiba volt a politikai tartalmak visszafogása a Facebookon

2021. április 10. 08:26

Többek között Varga Judit, Fekete-Győr András és Karácsony Gergely is aggodalmát fejezte ki Facebookon az ügyben, hogy a közösségi média csökkenteni fogja a politikai tartalmak elérését.

2021. április 10. 08:26
null

Fekete-Győr András a posztjában például már a politikai tartalmak teljes tiltását vizionálta, pedig csupán arról lehet szó, hogy egy hónapok óta tesztelt változás értelmében kevesebb politikai tartalmat jelenítenének meg a felhasználók hírfolyamában.

Hogy a politikai tartalmak csökkentésére irányuló tesztelés Magyarországra kiterjesztéséről van-e szó, az csak az egyik lehetséges forgatókönyv. A közösségi oldal szóvivője annyit közölt a HVG megkeresésére:

a Facebook tud a jelenségről, és vizsgálja azt.

A portál szerint azonban rövid vizsgálódás után kiderült, hogy egyszerű technikai hiba miatt tapasztalhatta több hazai politikus, hogy bejegyzései kevesebb emberhez érnek el. A Facebook szóvivője elmondta: a hiba több országban is okozott hasonló jelenséget, de már elhárították.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levig79
2021. április 10. 23:42
Benézték egy évvel...
tom hagen
2021. április 10. 20:40
Tán le kéne szokni a faceról..És akkor normálisan élnénk.... Minek ez a face? Akivel tartani akarom a kapcsolatot, face nélkül is tartom. A többi meg hülyeség. Baromságok posztolgatása...
NTLLK
2021. április 10. 18:03
Értjük cukker! Az volt a hiba, hogy nem tudtátok differenciálni a tartalmakat! Node most! Minden rendben lesz! Mint Mandela ( ;-) ) Jobbra.... Balra....
nyugalom
2021. április 10. 11:49
A disznooldalon soha nincs technikai hiba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!