Agyonlőttek egy férfit egy párizsi kórháznál

2021. április 12. 15:27

Az elkövető motorral elmenekült a helyszínről.

2021. április 12. 15:27
null

A BFM hírtelevízió értesülése szerint a francia főváros XVI. kerületében a Vöröskereszthez tartozó Henry-Dunant magánkórház gépkocsi-behajtójánál délután 1 óra 50 perckor dördültek el a lövések.

A támadó többször rálőtt egy férfira, aki a helyszínen életét vesztette. Egy nő, aki a kórház biztonsági alkalmazottja, megsebesült, őt kórházba szállították. Az elkövető motorral érkezett, és azzal is menekült el a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

A BFM hírtévé szerint az egyedül ékező támadó a már földön fekvő áldozatát többször fejbe lőtte, ami inkább hasonlított egy bosszúból elkövetett kivégzésre, mintsem véletlenszerű lövöldözésre.

A környéket teljesen lezárták, az ügyben a bűnügyi rendőrség indított eljárást, de a nyomozók egyelőre semmilyen részlettel nem szolgáltak a támadás lehetséges indítékait illetően. A magánkórház jelenleg a koronavírus elleni oltási kampány egyik párizsi oltóközpontja.

(MTI)

Nyitóképen: Rendőrök a lövöldözés helyszínén. Fotó: Anne-Christine Poujoulat / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. április 12. 22:47
zajlik az élet nyugat-balkánban
briganti
2021. április 12. 18:12
liberté, egalité, mohamedité.....
Akitlosz
2021. április 12. 17:34
Ez a bérgyilkosok és a titkosszolgálatok módszere. Biztosra mennek és motorral lehet a leggyorsabban minél messzebbre jutni a tett elkövetése után. S a hidegvér is látszik, ezért valószínűsíthető, hogy a tettes csak a munkáját végezte. Ha nem fogják gyorsan megtalálni az is erre fog utalni. A magyar rendőrség sem hajlandó kinyomozni a 2010. márciusában Budapesten elkövetett gyilkosságot, mert akkor könnyen gyanúba kerülhetne egy "baráti" ország titkosszolgálata.
aleb19
2021. április 12. 15:52
ez am a hir a hanyatlo nyugat pusztulasarol, bar orban alatt kb 80%-al magasabb az egy fore eso magyar gyilkossagok szama mint a franciknal, de a valosag es a tenyek nem szamitanak mert a propagandistakat masert fizetik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!