Állítása szerint elrabolták Szabó Bálintot

2021. február 22. 15:12

Személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás.

2021. február 22. 15:12
null

Szabó Bálint a nyomozás érdekeire hivatkozva nem mondott többet eltűnése körülményeiről tartott hétfői sajtótájékoztatóján, így nem lehet tudni azt sem, mikor és hol támadhatták meg. Annyit tudunk, hogy február 15-én hajnali 5 körül futni indult.

Február 15-én körözés indult, majd hamarosan meg is találták a Mindenki Szegedért Mozgalom politikusát aki előző vasárnap jelentette be, hogy hatalmas leleplezéssel készül Szeged városának korrupciós ügyei kapcsán. 

A képviselő mai sajtótájékoztatóján idézte fel megtalálásának körülményeit. Február 16-én este 8 óra körül gyalogosan, mezítláb, egy szál alsónadrágban az M43-as környékén haladt Makó felé, de nem önszántából került az autóútra. „Szabó segítséget kérve integetett, hogy leállítson kocsikat, míg végül egy szolgálaton kívüli rendőr állt meg. A szabadnapos rendőrnek köszönetet mondott, mint mondta: Ő mentette meg az életemet”. Szabó Bálint egyúttal cáfolta azt a korábbi sajtóértesülést, miszerint pszichiátriai kezelés alatt állna. 

Fotó: Szabó Bálint, Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 25. 12:34
Emberek, ne legyünk már álszentek. Senki sem indult még el Makóra február 16.-án este nyolckor egy szál gatyában(most legalább húzott egyet), mezítláb? Na ugye. Ő egy ilyen reneszánsz ember. Mi meg it azon lovaglunk, hogy miért nem volt egyetlen traktor sem a beígért 1800-ból a tüntetésén.
flesh ripper
2021. február 24. 13:28
A történelem folyamán a tébolydák mindig tele voltak prófétákkal, zsenikkel, jövőlátókkal, feltalálókkal, gyógyítókkal és pl. hatalmas, kegyetlen gazemberek kritizálóival, leleplezőivel. A kommunisták is előszeretettel használták a pszichiátriát, az ellenzékiek elnémítására, diszkreditálására. Sztálintól, Rákosin, Pol Pot-on, Mao-n, Kim Ir sen-en, Ceausescu-n át, pl. a CIA-, Moszad-, vagy a MOIS-ig.
Lotti
2021. február 22. 23:03
Cáfolta a pszichiátriai kezelést. Igazat mondhat. Pedig égetően sürgős lenne az a segítség....
Szuverén maffiaállam
2021. február 22. 22:06
Az ellenzék vidéki erős embere: Botka. A Fideszé: Borkai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!