A Fidesz és a KDNP nem vesz részt a hétfői parlamenti ülésen

2021. február 01. 10:01

Csak egy politikai blöff a baloldal által kezdeményezett ülés – szerepel a Fidesz-frakció közleményében.

2021. február 01. 10:01

„A baloldal által kezdeményezett parlamenti ülés csak egy politikai blöff, egy újabb eszköz arra, hogy a járvány elleni védekezést támadják” – írja közleményében a Fidesz-frakció.

Azt írják, „ha a Gyurcsány-koalíciónak fontos lenne a sikeres járványkezelés, akkor visszahívná a parlament szakbizottságának éléről a kamuvideós Korózs Lajost, nem sértegetné az egészségügyi dolgozókat és hallatná a hangját a megbukott brüsszeli vakcinabeszerzés ügyében.Inkább azt kellene kivizsgálniuk, hogyan fordulhatott elő, hogy a baloldal gyöngyösi polgármestere soron kívül adatta be magának és feleségének a koronavírus elleni védőoltást”.

Ilyen előzmények után a Fidesz és a KDNP nem vesz részt a parlament hétfőre összehívott ülésén – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2021. február 01. 17:35
Nem az ő feladatuk eldönteni, hogy mivel akarnak foglalkozni, a munkaköri kötelesség nem kívánságműsor. Ilyenkor kellene Kövér házmesternek példát statuálni, és megvonni minimum egy havi bérüket.
yndi
2021. február 01. 14:00
A vita nem az erősségük. A fizetésüket azért felveszik.
zakar zoltán béla
2021. február 01. 13:27
én sem járok bné boldogh korózs athina ildikó kanális bulijaira
Rasdi
2021. február 01. 13:26
Ha a vonatkozó szabályok szerint az ellenzéknek joga és lehetősége volt az ülés összehívására, akkor MINDEN KÉPVISELŐNEK, és legalább egy személynek a kormány képviseletében "munkaköri" kötelessége az ülésen résztvenni. A szokásos jogszerű és igazolt távolmaradási lehetőségek kivételével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!