Önállóan indulnak Szanyiék a 2022-es országgyűlési választáson

2021. január 25. 11:41

Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon – mondta Huszti Andrea, a párt elnöke.

2021. január 25. 11:41

„A tavalyi esztendő eredményeit és az idei kihívásokat áttekintve az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra” – adta hírül az elsősorban Szanyi Tiborról ismert párt közleménye.

A dokumentum szerint a párt meggyőződése, hogy a szocializmus megvalósításának, s ennek során a kormányváltás ügyét azzal szolgálja a legjobban, ha választóit egy világos, baloldali jövőkép mellé hívja.

„Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. Ez egyben azt is jelenti, hogy kapuinkat szélesre tárjuk a civil mozgalmak számára is” – mondta Huszti Andrea, a párt elnöke.

(igenszolidaritas.hu)

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2021. január 25. 13:41
Iszommék nagyon ügyesen találtak egy létező, és határozott rést a politikai palettán. Számomra ugyan értelmezhetetlen, de láthatóan igény van a kádári szocializmusra, legalábbis annak retorikájára, amit jelenleg csak ez az új iszomm formula tudna kielégíteni. gyurcsányék, meg a párbeszédtelenek, stb már úgy elhúztak libsibe, hogy onnét nincs visszaútjuk a baloldalhoz. Ugatnak a baloldaliságukról, de egyre inkább hiába. S ezt már az ott lévő híveik is tisztán látják. Vagy még inkább, érzik. De mert nem volt más, hát maradtak ott. Most viszont lesz az a más, amire sokuknak igényük van. Szerintem jófelé kapirgálja Szanyi az állítólagos baloldalt. Hogy mennyire lesznek ezzel sikeresek, az tényleg csak rajtuk múlik. Hogy tudják megszólítani azokat, akik eddig tényleg csak azért voltak az összefosás körül, mert nem volt más választék, az nagyon bejöhet nekik. Kíváncsian várom a történéseket. Meg azt, hogy mindennel együtt mennyire lesz életképes egy olyan új baloldali párt, ahol már vagy nincsenek, vagy alig léteznek a melósok. Hogy érdekes egy év lesz az idei, az már most biztos.
villogókékfog
2021. január 25. 12:45
Aztán '22-re ki ne üsse magát:-)
aleb19
2021. január 25. 12:35
Önállóan indulnak Szanyiék a 2022-es országgyűlési választáson --- a fidernyakok ezert fizetik a torpepartocskat,ez az oszd meg es uralkodj szarkavaras nagyon atlatszo
sagirdilsiz
2021. január 25. 12:31
Hogyan dolgozik valaki "osztályban", ha félkezével fogja az orrát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!