Ukrán szakértő: A covid-ateista ne menjen orvoshoz, haljon meg otthon

2020. november 19. 19:04

Az ukrán Egészségügyi Minisztérium szakértője nincs elismerő véleménnyel a vírustagadókról.

2020. november 19. 19:04
null

November 18-án, szerdán Szergej Dubrov aneszteziológus, professzor, az Aneszteziológusok Szövetségének elnöke és az ukrán Egészségügyi Minisztérium szakértője meglehetősen kemény hangvételű nyilatkozatot tett, melyben arra kérte a vírus létezését tagadókat, hogy:

 „Haljanak meg otthon, és ne forduljanak orvoshoz”

Dubrov azt tanácsolta az embereknek, hogy akik nem hisznek a koronavírusban, menjenek dolgozni a kórházakba. “A COVID-19 ateisták számára: felkérem, hogy önkéntesként mossanak ruhát, súrolják a padlót a kórházakban. Ugyanis ott nincs elég kéz, ami elvégezné ezeket a feladatokat. Szerintem egy nap vagy néhány óra a túlzsúfolt intenzív osztályokon a covidos betegekkel, és az ateizmus nagyon gyorsan elmúlik” – mondta az orvos.

(karpatinfo.net)

MTI/Máthé Zoltán

A kép illusztráció!

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. november 20. 10:46
A "covid-ateista" elszólás leleplező telitalálat! Ellentéte a civid(isten)-félő, akivel azt lehet csinálni, amit akarnak, ha elhitetik vele, hogy azzal megvédik e vérszomjas veszedelemtől. Én sajnálom, hogy Magyarországon az utóbbiak hangja erősödik, holott a nemzeti konzultáció a józan hozzáállásról tanúskodott. Nincs sok értelme úgy megmenekülni a vírustól, hogy élve ássuk el magunkat "előle"!
74bro
2020. november 20. 10:04
Nem a koronavírusban nem hiszünk, mi, korona ateisták, csak ledöbbenünk azon, hogy egy mesterségesen gerjesztett hype-al így ki lehet forgatni sarkából a világot. Korona ateisták, hmm... mikor gyújtjátok a máglyákat?
gonterl
2020. november 20. 08:25
Aki ateista, az nem biztos, hogy vírustagadó. Aki vírustagadó, az nem biztos, hogy ateista.
Cassi
2020. november 20. 02:49
Nem járnak sokkal rosszabbul, mint azok, akik nem tagadják a vírust, de bekerülnek egy szar ukrán kórházba, ahonnan jó eséllyel fekete zsákban távoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!