Fidesz: Szüntesse meg Karácsony a belvárosi biciklisávokat a veszélyhelyzet idejére!

2020. november 26. 13:56

A hideg időben jóval kevesebb a kerékpáros és a veszélyhelyzetben fontos lenne a lehető legtöbb parkolóhely biztosítása, írja két kerületi pártszervezet.

2020. november 26. 13:56

A ferencvárosi és a józsefvárosi Fidesz-szervezet felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet idejére szüntesse meg a belvárosi kerékpársávokat és adja vissza az elvett parkolóhelyeket a két kerület lakóinak.

A Fidesz két kerületi szervezete csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közös közleményében az olvasható: Karácsony Gergely a budapestiek megkérdezése nélkül alakított ki eredetileg ideiglenesnek szánt kerékpársávokat a belvárosban. Bár a hideg időben jóval kevesebb a kerékpáros és a veszélyhelyzetben fontos lenne a lehető legtöbb parkolóhely biztosítása, továbbra is fenntartják a biciklisávokat – írták.

Baranyi Krisztina (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) és Pikó András (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) polgármester álljon ki a ferencvárosiakért és a józsefvárosiakért, és kezdeményezze a főpolgármesternél az intézkedést – áll a közleményben.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berendel
2020. november 26. 18:09
Szerintem inkább a másik sávot is a kerékpárosoknak kellene adni, hiszen az növelné az út áteresztőképességét. Az autók ugyanis csak dugót okoznak. Egyszerűen nincs elég hely a számukra.
CirmoS
2020. november 26. 18:07
Nem fogja megszüntetni! Annyira buta, hogy még a jogsit sem tudta megszerezni! Másoknak meg sikerült!! Ezt nem tudja elviselni!!!!! Ennyi! Ezért maradnak a biciklisávok! Az teljesen mindegy, hogy van-e értelme vagy nincs! Ez nem lényeg! Mellesleg akik erre az idióta, senkiházira szavaztak, azok had szívjanak!
civis72
2020. november 26. 17:07
de hát , ez kamugeci életműve....ha megszüntetik akkor csak a fészbúk nyafogás marad az utókorra
Bazooka454
2020. november 26. 15:27
A kormány csökkentse minden termék áfájat minimum 19 % ra és ne csak a vészhelyzet idejére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!