Új pártot alapít Pálinkás József

2020. október 12. 13:13

Újabb ellenzéki párt tűnik fel a magyar politika horizontján – írja a Magyar Hang.

2020. október 12. 13:13
null

Új Világ Néppárt néven pártot alapított Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, aki az első Orbán-kormányban oktatási miniszteri posztot is betöltött – számol be a Magyar Hang. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy csütörtökön mutatják be formációjukat és céljaikat az egykoron LMP-s Ábrahám Júliával és az egészségügyi szakértőként megismert Lantos Gabriellával.

Pálinkás József az utóbbi időszakban többször is felszólalt a kormány politikája ellen. A Magyar Hangnak még tavaly decemberben adott interjújában azt mondta, a rendszer tartósnak tűnik, de feltűnőek azon gyengeségei, amelyek a bukását okozzák majd. Az oktatás, a gyógyító ellátás, a tudományos kutatás, az államigazgatás szakmai leépülése előbb-utóbb kétséget kell, hogy ébresszen minden magyar állampolgárban

(hang.hu)

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. október 15. 22:28
Mi a fenének? Nincs már így is elég párt? Úgyis elsorvad, mint a többi önjelölt párt.
syphax
2020. október 15. 10:43
ÉS EBBE AZ ÚJ PÁRTBA PÁLINKÁS AKADÉMIKUS RENDSZERESEN PÁLYINKÁT FOG OSZTOGARNI A TAGSÁGNAK. ELSŐ INTÉZKEDÉSÜK AZ LESZ, HOGY TÁMOGATJÁK A KORMÁNYT AZ ADÓMENTES PÁLYINKAFŐZÉS TÖTVÉNYJAVASLATÁBAN. MINDENKI FŐZHET OTTHON KEDVIRE PÁLYINKÁT--KUKTAFAZÉKBAN IS AKÁR--AMENNYIT CSAK AKAR...BISZ GRAMMABOJ!!! DEBRECENBE' A KÁLVIN TÉREN NYILVÁNOS ÉS INGYENJES PÁLYINKAFŐZDÉT NYITNAK--ALANYI JOGON A PÉTERFIA UCCÁN LAKÓKNAK JÁRNI FOG --MINDEN 18 ÉVEN FELÜLI CIVISNEK-- ÉVI 2 HEKTÓ SZILVÓROUM AMIT AZ ATOMKI PORTÁJÁN LEHET MAJD ÁTVENNI. A KENÉZY GYULA KÓRHÁZ IDEGOSZTÁLYÁN ÚJ ALKOHOLELVONÓKAT NYITNAK--TB-S HASZNÁLATTAL--MINDEN IDÜLT ALKOHOLISTÁVÁ LETT PÁLÁNKÁS PÁRTI PÓGÁR SZÁMÁRA--REFORMÁTUSOK SORONKIVÜLI BEUTALÁST KAPNAK.
rókabácsi
2020. október 15. 09:39
mi a párt neve? dekklasszált entel lektüelek klubja?
tango47
2020. október 13. 10:19
Jobboldalon sincs hiány sértett árulókból. Az viszont érdekes, hogy egy idős ember (68) alapít Új Világ névvel pártot. Lehet, hogy ivott az élet vizéből, vagy csak olyan próbálkozás, mint Kupa Mihály blöff pártja volt, ami viszont arra elég volt, hogy bukjon a Fidesz 2002-ben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!