A Médianéző Központ szerint az ellenzék nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben

2020. augusztus 03. 09:43

Nem váratlan hogy az ellenzék ilyen radikális lépéseket tesz, hiszen közeledik a 2022-es országgyűlési választás.

2020. augusztus 03. 09:43

Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben – mondta a Médianéző Központ elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Rotyis Bálint hozzátette: a baloldal első kísérlete az volt, hogy a konzultációt jelentéktelennek és hatástalannak próbálta beállítani, de az üzenet nem ment át, hiszen a még szűk két hétig tartó konzultációt már egymillió-kétszázezren kitöltötték. Hangsúlyozta: az ellenzéki pártoknak nem kell egyetérteniük a nemzeti konzultáció intézményével, de azzal, hogy megpróbálják begyűjteni a kérdőíveket, túlleptek a politikai téren. Az ügynek így jogi vonatkozása is van, és adatvédelmi kérdéseket vet fel – közölte.

Nem váratlan hogy az ellenzék ilyen radikális lépéseket tesz, hiszen közeledik a 2022-es országgyűlési választás, és a kormánypártok támogatottsága a vírushelyzet ellenére is magas – jelentette ki.

(MTI)
 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2020. augusztus 03. 14:57
Ez pont olyan, mint amikor a disznó röfög és vakarózik.
Marslaki
2020. augusztus 03. 11:40
Nem értem, miért kell az ellenzéknek fellépni a konzultáció ellen? Észrevehették, már egy ideje, hogy a Kormány eltökélt ebben a módszerben. Ha a "demokratikus" melléknév, amit Klára asszony olyan szorgalmasan szajkóz, megfelelne a valóságnak, akkor vitát nyitnának az egyes kérdésekről. Csakhogy ők nem konstruktív, hanem destruktív politikusok.
MUHAHA.
2020. augusztus 03. 11:33
Az ellenzék 48% Kormány 52% Muhaha! Egy évetek van. Bő egy. Muhaha!
MUHAHA.
2020. augusztus 03. 11:31
MUHAHA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!