Vasalódeszkákról

2020. június 13. 20:59

Ahogy az online aforizma tartja: a vasalódeszkák olyan szörfdeszkák, amik feladták az álmaikat. Ne legyetek vasalódeszkák!

2020. június 13. 20:59
Constantinovits Milán

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2020. június 16. 07:42
Mindenki nagyon okosokat mond és sorol fel. Az bárkinek is eszébe jutott, hogy otthon is kipróbálja ezt a mutatványt? Mennyire balesetveszélyes, és nem mellesleg egy vasalódeszka nem egy 30-40-50-60 kg-os emberre van tervezve, és nem olyan stabil, hogy azon klf. úszómozdulatokat lehet produkálni. Tessék kipróbálni! Szerintem verje mindenki a seggét a földhöz, hogy egy gyerek se próbálta ki, legfeljebb videón nevetgélt csak.
gyaloggos
2020. június 14. 20:58
ALAPVETŐEN az a problem, hogy liberálbalfaszék ebből is politikát csináltak! M is történt? Egy testnevelő tanár karantén idejénfeltett egy humoros videót. AZ illetékes tankerületi vezetőnek ez nem tetszett, és túllihegte az ügyet. A Klebelsberg Központ kérte őt, vizsgálja felül a döntését, erre azonban nem volt hajlandó. AZ utóbbi időben többször hibázott súlyosan, így HOLNAPTÓL már csak volt annak a tankerületnek a vezetője! DE! EZ szakmai döntés volt a Klebelsberg részéről S NEM politikai!
Menhetten
2020. június 14. 10:30
Ombudsmani vizsgálat indul? Tényleg? Mert a kórházból kidobált betegek esetében várta a jelentkezéseket... most meg csak úgy indul egy? Egyébként ez milyen emberi jogot sértett? Hát menjetek már a büdös k... anyátokba ezzel a mentalitással... A kórházból kidobottak már nem tudtak jelentkezni... meghaltak. A Klik beleállt a pártállami kurzusba, ahol egyébként eddig is állt. Mert a félelemre épülő, építő rendszerek sajátja, hogy amint a talaj kicsúszni látszik az addig stabilnak hitt lábak alól, kapkodnak és hibát hibára halmoznak. Lényegesen gyengébb ez a rendszer, mint amennyire annak tűnik. Gyenge, kontraproduktív, káros és legyőzhető. A rendszer keménykedik és nem érti, hogy csupán az általa összehordott, ingatag szarkupac tetején pöffeszkedik, amelynek illuzórikus biztonságát az össznépi kényelem és birkatürelem teremtette. És ha most harcra kényszerítik ezeket az egyébként békés, szelíd embereket, a szarkupac összeomlik. Bele az arrogáns pofájukba. Lehet, hogy már forradalom sem kell hozzá. Ezt a biciklit már nincs hova tolni.
borsika
2020. június 14. 10:28
A vasalódeszkán lehet vitatkozni, de a sörivás a végén azért nem hinném, hogy belefér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!