Eltemették a Deák téri kettős gyilkosság egyik áldozatát

2020. június 24. 15:40

Az elkövető anyja ugyan megígérte, mégsem ment el a szertartásra.

2020. június 24. 15:40

Fotó: Szabó Gábor (Origo)

Hétfőn helyezték végső nyugalomra a Deák téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát, M. Lászlót – számol be róla az Origo. A szertartáson a másik meggyilkolt, K. Gergely családja is részt vett, azonban az elkövető édesanyja ugyan megígérte, mégsem vett részt a temetésen. Az esemény magas szintű rendőri felügyelet mellett történt, a szertartást nyugalomban tartották meg. Cs.-né Szonja, az elkövető édesanyja ugyan kapott meghívót az eseményre és meg is ígérte, hogy eljön, a szertartáson nem jelent meg. Az Origo szerint a Borsnak az asszony úgy nyilatkozott: „persze, hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kapott a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együtt érzek”. Cs.-né Szonja a gyilkosság óta nem találkozott fiával. „Egy levelet írtam már neki, remélem megkapta. Azért vannak kétségeim, mert még nem válaszolt, pedig nagyon szoros a kapcsolatunk. Tudom, hogy a börtönkoszt nem túl kívánatos, ezért szeretnék Kriszhez bejuttatni némi hazait, de ezt még nem engedték” – fogalmazott az asszony. Arra a kérdésre, hogy miért állt ki a gyilkosság ellenére is fia mellett, úgy válaszolt: „ő a fiam, én pedig az anyja vagyok. Ezen semmi sem változtat”

Az Origo szerint a Bors nemrégiben azt is megtudta, hogy az elkövetőnek, Krisztiánnak ugyan rendelkezésre állt a lehetőség, hogy levélben bocsánatot kérjen a meggyilkolt családjától, ám egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. június 25. 17:34
Én odaadnám a meggyilkolt fiatalok családjainak. Bánjanak el vele, ahogy jónak látják. Van rá egy-két jő ötlet, hogyan.
silenceCZ
2020. június 25. 07:51
liberálfasiszta exkrementumok, most valahogy nem rasszistáztok. Mi történt szemétládák, csak nem kettősmérce?
Förgeteges Edigej
2020. június 24. 21:09
Két full bedrogozott csapat egymásra támadt. A rózsadombi tebepapin nevelkedett fehérfűzös skinheadnek pedig rossz napja volt, miközben félállatt cigány meg jól megbicskázta.....Miért kellene bármelyiküket is sajnálnom....?
kisgul
2020. június 24. 20:57
Bár hála az Istennek nem nagy az esélye, hogy bármelyik családtagomat cigányok öljék meg, de ha mégis így akarná a sors, megígérhetem, hogy saját kezembe fogom venni a bíráskodást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!