Hidvéghi: A hazug ellenzéknek továbbra sem engedünk

2020. április 30. 16:21

Politikai nyomásgyakorlásnak és a hazug ellenzéknek továbbra sem engedünk – jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

2020. április 30. 16:21

Brüsszel csütörtökön hivatalosan is megerősítette, hogy a magyar koronavírus-törvény semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot – mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a kormánypárt Facebook-oldalán közzétett videoüzenetben.

Vagyis az az alaptalan rágalomhadjárat, amit a hazai ellenzék indított, nem érte el a célját, „akárhogy erőlködtek, nem sikerült kicsikarniuk egy Magyarország-ellenes eljárást” – fogalmazott a politikus. Hidvéghi Balázs szerint az ellenzék a védekezés segítése helyett az elmúlt napokban hazug rágalmakat terjesztett a magyar kormánnyal szemben.

Azt gondolták – folytatta –, majd kovácsolnak egy kis politikai tőkét abból, ha Magyarország hírnevét besározzák külföldről. „Számunkra változatlanul a járvány elleni védekezés a legfontosabb. Politikai nyomásgyakorlásnak és a hazug ellenzéknek pedig továbbra sem engedünk” – jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. május 01. 13:55
Tökmindegy,pártállam.
egyvilág
2020. május 01. 13:46
Egy írás a mindent átható pártosságról: https://egyvilag.hu/index.shtml#partatlansag
Nori70
2020. május 01. 12:40
Mert mindenki hülye, csak a Fidesz helikopter.
Covy D.
2020. május 01. 11:06
Ez a tehetségtelen picsanyaló nem tud belenyugodni, hogy az EP-ben szarba sem vették. Buta lúzer, még egyéniben is vesztett. Lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!