A ma este sem múlt el telefonos tárgyalás nélkül

2020. április 12. 21:28

A Kínából érkező szállítmányok az elkövetkező hetekben, hónapokban is kulcsszerepet fognak játszani az egészségügyi védekezésben.

2020. április 12. 21:28
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„A ma este sem múlt el telefonos tárgyalás nélkül: Mikayil Jabbarovval, Azerbajdzsán gazdasági miniszterével az előbb fejeztük be a megbeszélést. Magyarország egészségügyi eszközökkel történő ellátása keletről történik és a Kínából érkező szállítmányok az elkövetkező hetekben, hónapokban is kulcsszerepet fognak játszani az egészségügyi védekezésben. Ezért fontos, hogy a szállítórepülők több útvonal-lehetőséggel is rendelkezzenek. Azeri kollégám biztosított arról, hogy a bakui repülőtéren a lehető leggyorsabban biztosítják áruink és repülőgépeink kezelését.”

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2020. április 13. 18:31
...A ma este sem múlt el telefonos tárgyalás nélkül... - írja. Az hagyján. De úgy látszik a mai nap sem múlik el a futsalos nélkül. De hát ez van. Nehéz időkben az idiótákat is el kell tűrnünk.
youngboy
2020. április 13. 17:40
Bezártabazár, Karácsonyt nem Petykónak hívják, hanem Gerinek.
youngboy
2020. április 13. 16:09
Elképesztően cinikus és káros becsmérelni a kormányt, meg Kínát. A Kormány két és fél hét alatt felhúzatott egy modern járványkórházat lélegeztető gépekkel, Budapest vigyori polgármestere meg két és fél hétig semmi figyelmet nem fordított a rá bízott idősotthonokra, aminek súlyos ára lett. Kínából minden nap több gép szállítmány érkezik, az EU-ból meg semmi.
még fokozza
2020. április 13. 14:44
"az elkövetkező hetekben, hónapokban is" Valójában azt mondja, mire a lélegeztetők ideérnek néhány hónap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!