Magyar ellenzéki vezérekkel tüntet kedden, Brüsszelben Judith Sargentini

2019. január 06. 16:18

Judith Sargentinivel együtt tart tüntetést kedden, Brüsszelben a Schuman téren több magyar ellenzéki politikus.

2019. január 06. 16:18

Stop Orbán címmel hirdettek tüntetést kedd délután ötre Brüsszelbe, a Schuman térre, az Európai Bizottság és az Európai Tanács székháza elé a Radikális Európa Demokraták (RED). 

A demonstráción felszólal Judith Sargentini, a Zöldek frakciójának EP-képviselője; Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője; Mester Barnabás, a Radikális Európai Demokraták alapítója; Németh Balázs, a Momentum képviselője; Kendernay János, az LMP képviselője; és Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője.

Mint írják„Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és a nemzeti együttműködés rendszerével; ezt mind többek számára egyértelművé kell tenni az Európai Unióban is! Nem Brüsszelt kell megállítani, hanem a külpolitikai és európai uniós fronton is ámokfutást végző Fidesz-kormányt! 2019. január 8-án, 17:00 órakor tüntetést tartunk a Robert Schuman téren. Gyere el Te is, mutassunk fel együtt piros lapot Orbán Viktornak és rabszolgatartó rendszerének!”

Összesen 531 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2019. január 08. 13:18
Orbán válasza lehetne: "Don't cry forme, Sargentini ...." ( A,: " Dont cry forme Argentina !" ---- dallamára.)
formaegy
2019. január 07. 10:59
Nézzük csak mi a véleménye a ballibeseknek Sorosról, azoknak akik a nyilvánosság előtt nyálukban fuldokolva ordibálnak, ha valaki meri bántani a mocskos vénembert!!!!! A hiteles ATV! A hiteles ATV, ahol napi szinten az kocsmai alja kifejezések tömkelege, és azon emberek hihetetlen alázása, - anyja-fia sexkapcsolatáról - akit a nyilvánosság előtt pedig védenek. orrba-szájba... Az ATV Svábyék véleménye Sorosról és édesanyjáról, akik egymás közt porig alázzák édesanyjával együtt, majd a nézők előtt a legképmutatóbb módon simogatják a migránsbarát spekulánst, s gépfegyverrel lőnek azokra, akik tiltakoznak a nemzet biztonságát veszélyeztető tettei ellen. A nyilvánosságra került szövegben repkednek a bazmegek és a hard pornó világába tartozó szaftos kifejezések, arról például, hogy Soros György édesanyja „fogazós típus-e," és hogy vajon az anya és fiú szex után szóba jöhetett-e némi kannibalizmus(!) is. Soros és anyjáról szóló beszélgetés: ??? "bazmeg" ??? "nagyon" Sváby: "még mindig jobb, mintha meg akarta volna baszni" Sváby: "Az összegecizett mama pinát eszi meg a végén desszerkénrt" Sváby: -nevet- "olyasmi ... meg az anyja" ??? "hát ez kva nagy, betegek" Sváby: Ez a cime a filmnek: Soros bassza a kurva anyját Ismert film:)" ... 2-0 ??? "Az anyja mondjuk láthatóan nem fogazós tipus" ... Aki el akarja olvasni a hiteles fényképpel ellátott bizonyítékot, itt van! https://leander.blogstar.hu/2018/05/03/atv-botrany-svaby-porno-sorossal-es-edesanyjaval/52051/ A "hiteles" ballibes csőcselék!
catalina9
2019. január 07. 09:57
Lendvai elvtársnő mintájára: nem elég hazaárulónak lenni, annak is kell látszani...
fogas paduc
2019. január 07. 09:45
Az Yves Cochett azt mondja, aki egyébként az egyik francia kormányban volt a környezetvédelmi mininszter, jelenleg meg a sötétzöldek EP parlamenti jelöltje, hogy Európában ne szüljenek a nők, mert kell a hely a migriknek! http://www.origo.hu/nagyvilag/20190104-cochet-franciaorszag-muszlimok.html Szóval kedves ballibbantak, elment az esztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!