Korrupcióellenes képzésen lopott egy román politikus

2018. november 15. 12:12

Megtetszett neki a szállodai cipőtisztító.

2018. november 15. 12:12

Korrupcióellenes felkészítőt tartottak Félixfürdőn Romániában, ahonnan Constantin Bărzăgeanu, a Vâlcea megyei Mihăeşti polgármester egy cipőtisztító gépet vitt haza a szálláshelyéről – közölte a Főtér.ro.

Cikkük szerint a politikus tettét térfigyelő kamerák rögzítették, így az elöljáró vélhetőleg büntetésekre számíthat a jövőben. A polgármestert megkeresték a sajtósok az ügy kapcsán, ekkor azt mondta, csak egy rossz viccről van szó, egy fogadás miatt lopta el a cipőtisztítót.

(Nyitókép: Tech2.org)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2018. november 19. 09:06
Szerintem szakmai malőr történt. A cipőpucoló nemzetség büszke fia - pusztán mert mellékállásban valamiféle politikus vagy mi a szösz - miért nem tanulmányozhatja szakmája egynehány technikai újdonságát?
Csomorkany
2018. november 17. 11:02
Csak a szokásos. Erdély után ez már csak apróság.
Ellensúly
2018. november 16. 14:26
Nemzeti sport. Egy lopott országban igazán nem kellene fennakadni egy cipőtisztító gépen.
békalepcse
2018. november 16. 01:06
Az az ember aki kényszeresen lop, azt a tudomány kleptomániásnak nevezi. Amikor egy egész "úgynevezett ország" kényszeresen lop, az egy jelenség és romániának nevezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!