Kovács: Német választási lufi a Frankfurter Allgemeine Zeitung írása

2017. szeptember 11. 16:00

Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozata szerint „német választási lufi” a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) azon cikke, amely szerint megállapodás körvonalazódik az unión belül a menekültek elosztásáról.

2017. szeptember 11. 16:00

Német választási lufi” a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) azon cikke, amely szerint megállapodás körvonalazódik az unión belül a menekültek elosztásáról – nyilatkozta hétfőn Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A frankfurti lap vasárnap arról írt, hogy a megállapodáshoz nagymértékben hozzájárultak a visegrádi négyek a rugalmas szolidaritás fogalmának bevezetésével, és hogy a választások után erősödhet Orbán Viktor miniszterelnök készsége a kompromisszumra. Kovács Zoltán kormányszóvivő a FAZ cikkét úgy kommentálta: az egy német választási lufi, és egy szó sem igaz belőle.

Hozzátette: Magyarország elvi alapon, elvi okokból ellenzi a beletelepítési kvótát, a magyar kormány és miniszterelnök álláspontja szerint ugyanis egy olyan szabad ország, mint Magyarország, nem engedheti meg magának, hogy mások döntsék el, kik jöjjenek az ország területére.

(MTI)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. szeptember 11. 22:00
MOCSKOK -Ulfkotte!
balbako_
2017. szeptember 11. 16:56
Minden aljasságra képesek.
Conduct
2017. szeptember 11. 16:29
Fideszesek!Olvassátok azt amit az ország nagyobb és értelmesebb része(index,hvg,narancs stb) és meglátjátok hogy nem minden médium néz hülyének titeket.Van remény.Szerintem nem vagytok elveszett lelkek,még visszanyerhetitek a józan eszeteket.Pár kormánymédia mentes nap után belátjátok hogy a Főld nem lapos és Orbán kártékony gonosztevő.Gyerünk,ne féljetek!Először fájni fog de azutàn lehet hogy teljes értékü magyar állampolgárok lesztek.
szeekely
2017. szeptember 11. 16:28
Orban Viktor azt mondta 2015-ben, hogy kvotak helyett kontingensek befogadasarol lehet szo! A kulonbseg az, hogy a kvotak -- ismetlodo alapon, -- kotelezo jelleggel, -- felso hatar nelkul allapitanak meg szazalekos aranyokat a befogadottak szamaranyara nezve, mig a kontingensek egyszeri befogadast jelentenek adott fix lelekszamra vonatkozoan. Ez hatalmas kulonbseg! A Fidesznek tehat nem szabad az europai kultura "iszlam invazio" miatti vegveszelyerol beszelni, hiszen ebben az esetben a kontingensek befogadasat is ki kellene zarni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!