Sorvezető fidesztrolloknak

2016. december 10. 11:56

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. Eddig.

2016. december 10. 11:56
Fedor

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. 

Eddig. 

Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene.

(...)

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedő, alapos sorvezető a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Íme:

 

(...)

Borzongató olvasmány, viszont hogy nem kamu, az világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-poszt alatt találhatóak, és amelyekben világosan felismerhetőek az ajánlott panelek.”

Összesen 535 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polyscias balfouriana
2016. december 13. 07:50
Valaki, akár bérkommentelő homályosítson már fel, a Mengy Roland meg a voldemart-ügy, ezek valami konkrét dolgok? Mert úgy tűnik, h ívószóként vannak a posztban, csak nem mondanak semmit számomra. Ez a Fedor, ez nem amúgy valami szélbalos, liberális blogger?
edvind johnsson
2016. december 12. 12:59
Megérzés.
edvind johnsson
2016. december 12. 09:53
Ma még nem volt Orbán Ráhel. gyerekek igyekezzetek már, így nem lesz ajándék a karácsonyfa alatt.
Mindjárt
2016. december 12. 06:59
Az lenne a meglepő ha a felcsúti maffia nem használna fizetett provokátorokat a fórumokon és facebook-on. Milliárdokat költenek a média felvásárlására és pont ezt ne csinálnák? Egy Kányának vagy Bokros Birkának nem kell nagy összeg. Semmi a felcsúti maffiának oda dobni ezeknek a kádárista nyuggereknek pár ezer forintot. Az lenne meglepő ha nem csinálnák. A fizetett zsideszbolsi provokátorokról már többször írtam: Az egész felcsúti maffia rendszer a káderek jutalmazására épül. Hatalmas pénzeket lopnak a magyar emberektől amiből bőven telik fizetett provokátorokra. Ezen a listán is van legalább egy fél tucat belőlük. Ezek a legmocskosabbak amikor valaki a felcsúti maffia ellen felszólal. Ezek mocskolják mások anyját a lehető legundorítóbb jelzőkkel. A felhasználó neveiket változtatják. Ezeket nevezem a felcsúti cigány veszett kutyáinak. ------------------------ Ezek közt pedig Kanya a a legmocskosabbak közé tartozik és bizonyára neki fizet legtöbbet a felcsúti cigány a magyar adófizetőktől lopott pénzből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!