Hadházy Poltnak: Ez önöknek siker?

2016. október 19. 14:59

Hadházy Ákos arról kérdezte Polt Pétert, hogy a Quaestor-ügy kapcsán az ügyészség miért nem vizsgálja a felügyeletek felelősségét, hova tűnt a Tarsoly által kivett 1,2 milliárd forint, és miért nem hallgatták meg Tarsoly titkárát, aki Polt Péter lányának barátja.

2016. október 19. 14:59

Hadházy Ákos LMP-s képviselő szerint a Quaestor-ügy nem siker az ügyészség számára. Polt péterhez intézett kérdéseiben arról érdeklődött, hogy az ügyészség miért nem vizsgálja a felügyeletek felelősségét, hova tűnt a Tarsoly által kivett 1,2 milliárd forint, és miért nem hallgatták meg Tarsoly titkárát, aki Polt Péter lányának barátja.

Polt Péter nem nagyon akart válaszolni a kérdésre. Szerinte siker egy év alatt felderíteni az ügyet, és vádat emelni. Elmondta: vizsgálják a felügyelet felelősségét, tekintettel arra, hogy 2006-ban fel lehetett volna deríteni az ügyet.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2016. október 20. 08:13
Hadházy pedig Gyurcsány seggnyaló. Gyurcsány helyettesítője a parlamentben. Most mát azt sem lehet mondani, hogy az LMP-nek joga van bármiről véleményt alkotni, mert a mocsokságoktól még tiszták, mert aki ilyen szinten áll Gyurcsány mellett, az egy velejéig romlott ember. Ennyi!
formaegy
2016. október 20. 08:09
Azért ne hunyjunk már szemet egy fontos tény felett. Amikor kiderült, hogy hamis kötvényeket bocsátottak ki, és elindult a lavina, a nyomozó hatóság ült a kib...tt szaros fenekén, megvárta amíg teherautóval elszállítják a dokumentumokat, és amikor már az egész ország fel volt háborodva akkor vitték előzetesbe Tarsolyt! Más esetekben elég egy pletyka, és máris az egész rendőrség megszállja a helyszínt! Elmegy az egész a jó büdös francba Polttal együtt! Milyen érdekes, hogy csak az ő felesége olyan okos, hogy 5millióért ügyvezető legyen a MNB-nál. Milyen érdekes, hogy a lánya barátja makulátlan, semmiről nem tudott. Ez is egy nagy mocskos játszma. Ez a téma mutatja legjobban miért nincs, és nem is lesz elszámoltatás, mert úgy a ballib, mint a Fidesz nyakig benne vannak a trágyalében! Pitiáner ügyekkel csesztetik egymást, bedobnak egy kis emberkét aki nem tud semmiről, nem tud terhelő vallomást tenni, vagy jó pénzért elviszi a balhét, és akik valójában a bűnösök élik világukat röhögve! Ennyi!
kurbitalis
2016. október 20. 01:09
Hadházi az anarchista uszítás után még mindig szabadlábon??????????
noMores
2016. október 19. 22:02
"Na melyik az a kelet-európai ország, ahol az ügyészség vádat emelt a korrupt jegybanki vezető ellen?" Románia....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!