Végigjófejkedi Magyarországot Harrison Ford

2016. szeptember 13. 21:58

Kedden tovább folytatódott Harrison Ford titokzatos jófejfutama: a filmsztár délután a pákozdi halászcsárdába tért be és fotózkodott egyet a személyzettel. Ford szombat óta bicajozik az országban és tűnik fel a leghétköznapibb helyeken.

2016. szeptember 13. 21:58
Stumpf András

Nem bír leállni Harrison Ford: a Szárnyas fejvadász második részét Magyarországon forgató 74 éves szupersztár mintha fejébe vette volna, hogy kétmilliós biciklijén végigtekeri, egyúttal végigjófejkedi Magyarországot. 

Ford először szombaton tért be a Gianni étterembe bort kóstolni Budapesten, s nem volt ellenére a közös szelfi készítése a sommelier-vel. 

Nem sokkal később a Nella nevű bicikliboltba tévedt be a színész a budapesti ötödik kerületi Kálmán Imre utcában. Ott szintén jókorát pózolt a személyzettel.

Ford azt is megtudakolta, hol jó bringázni, a bicajboltosok Kisoroszit javasolták, a színész pedig megfogadta a tanácsot: vasárnap újabb emberközeli szelfi készült a kisoroszi Rácz Fogadóban.

 

A hétfő sem telt sztáros hotelszobába zártan Ford számára: ekkor megint beugrott a bicajboltba. „Hátul haverkodtunk, aztán főzött magának egy kávét, utána nem engedte, hogy mi mosogassunk, ő maga tartotta a csap alá a csészéket.” Ez után Ford megkérte az eladót, hogy vigye el a szállodájába, erre az időre pedig testőre a boltban maradt. A színész lekapta biciklijének kerekeit, bepakolt az autóba, majd a szállodánál saját maga szedte ki őket - számolt be a filmbe illő történetről a 24.hu.

Kedden sem állt le a bringás filmsztár: egészen a Velecei tóig kerekezett, délután már Pákozdon pózolt a Szúnyogszigeti Halászcsárda személyzetével, némi zöldségköret és csirke elfogyasztása után.

 
 
Hogy a jófejfutam hátterében mi lehet, arról iparági forrásaink is csak találgatásokba tudnak bocsátkozni. Egyesek szerint sztárok közötti fogadás állhat a háttérben, mások a hangulatjavító gyógyszerek legújabb generációjának áldásos hatását vélik felfedezni a történések mögött, többen azonban azon az állásponton vannak: Harrison Ford egyszerűen tényleg jó arc.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. szeptember 14. 12:33
harrison ford for president már most többet volt rgyszerű magyar emberek közt, mint a kormánypárti politikusaink együttvéve az elmúlt hat évben
Szarföldi
2016. szeptember 14. 10:16
írmag 2016. szeptember 13. 23:07 Példás,ja. Azért Carrie Fishert, Leilát meghúzta az első film forgatáson. Mondjuk a Carrie kopogott be hozzá este állítólag. Aki egész forgatáson be volt állva a kokótól. A csárdás képet látva, jó nagy farka van.
vigyor
2016. szeptember 14. 09:34
Mondtam már, hogy imádom a pasit?:-)))))))) Ha esetleg nem, akkor most mondom, egyszerűen imádom!!!!:-)))))))
oswaldo
2016. szeptember 14. 09:26
Senkinek nem jut eszébe gyerekek, hogy a management megbízta vegyüljön el a hétköznapiak között, így népszerűsítve Hoolywoodot és főleg a Blade Runner 2-őt. Magyarországon elég bemennie egy vegyesboltba, hogy országos hír legyen belőle, így felmerül a film címe is. Kb olyan mint amikor Red Hot Chilli Peppers járókelőket ölelget ami bevallottam a management része. .... ettől függetlenül még lehet hogy tényleg jól érzi magát itt nálunk, csak én velejéig rohadtnak tartom egész Hoolywoodot és mindent ami onnan jön :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!