Bimm-bamm

2016. szeptember 23. 15:22

Megérkezik egy bizonyos Fenyvesy Zoltán honatya körlevele, s a huszonhat lelkes Veszprém megyei község polgármestere felolvassa az ukázt: hogyaszonygya, migránsellenes határozatot kell elfogadnia a képviselő-testületnek,

2016. szeptember 23. 15:22
Sudár Ágnes

„Elképzelem, ahogy Megyerre (is) megérkezik egy bizonyos Fenyvesy Zoltán honatya körlevele, s a huszonhat lelkes Veszprém megyei község polgármestere felolvassa az ukázt: hogyaszonygya, migránsellenes határozatot kell elfogadnia a képviselő-testületnek, aztán tájékoztatni erről a lakosságot, majd lejelenteni a helyi Fidesz-irodának, hogy nyilvántartásba vehessék a hősi helytállásunkat.

A polgármester oszt, szoroz, félreveri azért a harangot, aztán számol, hogy van-e benn most olyan pályázatuk, amely ennek a bizonyos Fenyvesy Zoltánnak a jóakaratán múlik. Nincs, és Sümeg környékén egyébként sem láttak egyetlen valamirevaló migránst sem eddig, ezért visszamegy a szomszédos gazdaságba. Van most munka doszt, nem ér rá ilyen marhaságokkal foglalkozni.”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2016. szeptember 25. 08:05
A Kisalföld a Népszabadság kistestvére.
Orange79
2016. szeptember 24. 18:39
Elég szomorú, hogy magatoktól nem jöttök rá a veszély mértékére. Hihetetlen, hogy ennyi idióta balek szaladgál Európában..Ágika, magácska fogadja virágcsokorral az arab/nigger kanokat nyugodtan, örülni fognak neki!
csuka
2016. szeptember 24. 18:21
"Miközben gőzerővel zajlik a migrácsellenes kampány, a kormány afrikaiakat csábítgat hazánkba Afrikaiakat próbál betelepíteni a kormány - erről cikkezik a zsidó sajtó. Négy hét alatt lezajló teljes ügyintézést ígérnek, nem is kell különösebben itt lenni hozzá, saját lakhellyel se kell rendelkezni, hirdetik a NewAfrican magazinban. Egyébként ugyanezt a reklámot elsütötték már az African Business-ben is a nyomaték kedvéért." Forrás: https://kuruc.info/r/4/164086/ MINDEN BIRKA MENJEN SZAVAZNI !!!
atila68
2016. szeptember 24. 15:34
Kollégiumban a takarítónéni ezzel bélelte a szemeteseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!