Trump Tel-Avivról: Az amerikai nép támogatja Izraelt

2016. június 11. 12:16

Donald Trump elítélte négy izraeli halálát követelő tel-avivi merényletet, illetve az azt dicsérő palesztin szervezeteket és médiumokat. A republikánus elnökjelölt szerint a terrorizmus szörnyűségeit ismerjük, de hogy válaszoljunk rá, fel kell ismerni a sok palesztin negyedben uralkodó vallási gyűlölet kultúrájának szörnyűségeit. Hillary Clinton demokrata elnökjelölt is elítélte a támadást.

2016. június 11. 12:16

Facebook-üzenetben ítélte el a tel-avivi lövöldözést Donald Trump  amerikairepublikánus elnökjelölt – írja a Szombat.org. Trump elítélte a merényletet méltató szervezeteket és médiumokat, egyúttal kijelentette: az amerikai emberek támogatják a terrorizmus miatt régóta szenvedő izraelieket. „Izrael biztonsága rendkívül fontos nekem és az amerikaiaknak” – írta Trump.

A republikánus elnökjelölt ez után arról írt, hogy terrorizmus ellen akkor lehet igazán jól küzdeni, ha felismerjük a sok palesztin negyedben uralkodó vallási gyűlölet kultúrájának szörnyűségeit is. Hillary Clinton, a vezető demokrata elnökjelölt-aspriáns is elítélte a támadást. „Szolidáris vagyok Izrael népével, amely állandó fenyegetettséggel néz szembe és szilárdan kiállok az ország önvédelmi joga mellett. Izrael biztonsága nem lehet alku tárgya” – írta.

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2016. június 13. 14:35
A hozzászóló nyilasok miért használják a számítógépet? A zsidóknak kulcs szerepe volt a számítógép megalkotásában, még a szaros pendrive is Izraelben állították elő.
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 12. 11:15
Harangláb 2016. június 12. 10:33 Az amerikai nép támogatja Izraelt...Cserében Izrael irányítja az amerikai népet. Érdekes, kiderült hogy te okos vagy. Akkor már csak az a kérdés, hog tudod támogatni orbánt, aki 1990 óta neoliberális internácitól kezdve már minden volt csak izé nem. Kimondani sem lehet mert elvisz az ÁVÓ akarom mondani a Skywalker Elhárító ÍSzolgálat.
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 12. 11:12
@Iván Gyeprefos "És mit mond az amerikai nép?" Még több Mekkdonalszot! Még több Hollowody szennyfilmet kérünk!
Harangláb
2016. június 12. 10:34
Asszem Izraelnek tök mindegy, ki lesz az amerikai elnök...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!